Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den muhalefete mazot salvosu

Sürekli'den muhalefete mazot salvosu

Foça’nın köylerinde yaşayan vatandaşla bir araya gelen Sürekli “2003-2014 yılları arasında üreticilerimize 5 milyar 313 milyon TL mazot destekleme ödemesi yaptık. Yapılan destekleme ile mazot maliyetinin ortalama yüzde 16’sını karşılamış olduk. Desteği sağlayan biz, konuşan onlar” dedi. AK Parti adayı Sürekli'den muhalefete mazot salvosu

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 12:33
İZMİR - 7 Haziran’ın son haftalarına girdiğimiz bugünlerde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Foça’da yeniden vatandaş ve esnafla buluştu. Sık sık ziyaret edilen vatandaş mutluluğunu ifade ederken Kerem Ali Sürekli’yi aday olarak değil İzmir’in bir milletvekili olarak gördüklerini söyledi. Foça’nın köylerinde çiftçi ve esnafla sohbet eden Sürekli, sorunları ve talepleri dinledi. Muhalefet partilerin mazotla ilgili yaptıkları açıklamalara açıklık getiren Sürekli, onlar yapacağız diyor biz yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak gösteriyoruz; diyerek konuşmasına şöyle devam etti. Sürekli“ Bizim çiftçimize, emekçimize saygımız sonsuz. Biz olabilecekleri söylüyor, en iyisini yapmak için ileri düzey araştırmalar yaparak hizmetimizi yapıyoruz.  Özellikle AK Parti olarak mazot desteğini ilk biz sağlamamıza rağmen nasıl oluyor da mazot fiyatları hakkında atıp tutuluyor; anlamak zor. Desteği sağlayan biz, konuşan onlar. 13 yıldır projeler bazında hareket ediyor, çiftçimize desteğimizi sağlıyoruz. 2002’de 36 milyar TL olan tarımsal milli gelirimizi, 2014 yılında 125 milyar TL’ye ulaştırdık. 2002 yılında 3,8 milyar dolar olan tarım ürünleri toplam ihracatımızı, 2014 yılında 18 milyar dolara çıkardık. Türkiye’yi 193 ülkeye, 1.781 çeşit tarımsal ürün ihraç eden bir ülke konumuna ulaştırdık.2003-2014 yılları arasında üreticilerimize 5 milyar 313 milyon TL mazot destekleme ödemesi yaptık. Yapılan destekleme ile mazot maliyetinin ortalama yüzde 16’sını karşılamış olduk. Yani yaparsa AK Parti yapar; boş vaatlere gerek yok. Bunlara halkımız kanmaz. Biz desteğimizi sonuna kadar sağlamaya devam edecek, hiçbir emekçiyi mahsur bırakmayacağız” şekline konuştu.



ANKARA’DA GÖZÜNÜZ  KULAĞINIZ OLACAĞIZ
İlginin yoğun olduğu Foça’da konuşmasına devam eden Sürekli “ Sadece yaptıklarımızı anlatma derdinde değiliz. Elbette ki sizlerle bunu paylaşmamızdaki sebepler 13 yılda iktidar olarak nasıl ki bu süreci sizler seçtiyseniz, bizlerde bunun sonucunda elimizden geleni yaptığımızı ve yapacağımızı ifade etmek istiyoruz. Yani kardeşlerim bizler sizlerin ihtiyaçlarına karşılık vermek zorundayız. Bunun için sizlerin de gördüğü gibi gece gündüz demeden, bir kere gittik bir daha ne gerek var deyip ihmal etmeden her daim yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Eksiklikler varsa düzelteceğiz, taleplerini iletecek en kısa zamanda çözüm bulması için Ankara’da gözünüz kulağınız olacağız. Bu seçimin önemini sizler bizlerden daha iyi görüyor ve biliyorsunuz. Türkiye yine yeniden kararını verecek. Sizlerle beraber yeniden büyüyecek ve yine yapılması gerek ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.