Dolar 32,4853
%0.33
Euro 34,8091
%0.64
Altın 2.418,360
%1.6
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süper Kupa maçı için 4 bin güvenlik görevlisi

Süper Kupa maçı için 4 bin güvenlik görevlisi

Kayseri’de 11 Ağustos tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için 3 bini polis, bini özel güvenlik olmak üzere 4 bin personelin görev alacağı belirtildi. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kulüp temsilcilerinin...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 16:25
Kayseri’de 11 Ağustos tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için 3 bini polis, bini özel güvenlik olmak üzere 4 bin personelin görev alacağı belirtildi.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kulüp temsilcilerinin de katıldığı İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı sonrasında alınan önlemlerle ilgili bilgi verdi. Düzgün, Kayseri’nin önemli bir maça ev sahipliğini yapacağını belirterek, amaçlarının taraftarın tribünlere girerken ve çıkarken güler yüzlü olmalarını ve hiçbir sorun yaşamadan ayrılmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

“11 Ağustos tarihi Kayseri için bayram havasında olacak” diyen Vali Orhan Düzgün, “En fazla taraftarlara sahip takımlarımızın burada Süper Kupa için mücadele edecek olması Kayseri ilimiz adına ve tanıtımı adına büyük bir şans. Bunu en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz. Her iki kulüp ve taraftarlarını da en iyi şekilde ev sahipliği yapmak istiyoruz. Maç nedeniyle çok sayıda insanın geleceğini düşünerek bazı önlemler alınması noktasında görüşmeler oldu. Kararlar aldık.” dedi.

Süper Kupa maçı biletlerinin iki saat içinde tükendiğini hatırlatan Düzgün, bunun maça ilginin fazla olduğunun göstergesi olarak nitelendirdi ve şu bilgileri verdi: “Burada güvenlik, sağlık, trafik tedbirlerinin alınması adına emniyetimize önemli görevler düşüyor. Biz sporda centilmenliğin olması ve şiddetin olmaması için gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Taraftarlarımızın sahaya girerken ve çıkarken güler yüzlü olmalarını arzu ediyorum. Burada hiç kimsenin hiç kimseyi üzülmemesi, bu tür tavırda olmamasını temenni ediyoruz.”

Vali Düzgün, emniyet teşkilatı için başka şehirlerden güvenlik güçleri talebi yapıldığını belirterek, “Maçta taraftarlara ve kulüplere en iyi şekilde ev sahipliği yapma adına 3 bin polis, bin kadarda özel güvenlik ekibi olmak üzere toplam 4 bin güvenlik personeli görev alacak. Kayseri bayramın arkasından bir Süper Kupa bayram havası da yaşayacak.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.