Dolar 32,2168
%-0.14
Euro 35,0970
%0.33
Altın 2.471,460
%1.03
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu'dan Pala'ya kontra: O yazışmaları paylaştı

Soylu'dan Pala'ya kontra: O yazışmaları paylaştı

Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu, kendisini sosyal medya üzerinden eleştiren CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala'ya dikkat çeken bir yanıt verdi. Soylu, Pala'nın CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Şirin Akgül ile Facebook üzerinden yaptığı konuşmayı yayınladı. AK Partili Soylu'dan CHP'li Pala'ya kontra...

  • Ege Postası
  • 27.04.2016 - 23:08

EGE POSTASI - CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu'yu hedef aldı. Pala, 9 maddede belediyeye ve Başkan Soylu'ya hizmet eleştirisi getirdi. Pala ayrıca belediyenin doğrudan temin ihale listesini yayınlarken, “Rantın ihalelerde olduğunun iki yılda öğrenilmiş olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

"PALA'DAN SOYLU'YA 9 MADDELİK HİZMET ELEŞTİRİSİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Soylu'nın kontrası sosyal medya üzerinden oldu. Soylu, ilçe başkanı Pala ile CHP İzmir İl Eski Başkan Yarımdıcısı Şirin Akgül'ün konu ile ilgili Facebook üzerinden gerçekleştirdikleri diyaloğun görüntüsünü yayınlayarak, “ Bu adama söyleyecek laf bulamıyorum. Sadece Menderesli kardeşlerimin vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kulllandı.

Pala ve Akgül arasında geçen diyalogda kullanılan ifadeler CHP'lilerin de tepkisini çekti.

İşte Soylu'nun paylaşımı ve Pala ile Akgül arasında yaşanan diyalog;

PALA: BİLİNÇLİ OLARAK YAZILDI

Soylu'nun hamlesi sonrası Pala, sosyal medyadan bir mesaj daha yayınladı. Pala, Akgül ile yazışmalaırnın planlı bir şekilde Soylu'nun görmesi için yapıldığını iddia etti. Pala şu ifadeleri kullandı;

"Dün akşam Menderes Belediye Başkanı Sayın Soylu' a bazı sorular yönelttik ve tam kendisinden beklediğimiz tarzda bir cevap aldık. Tabii ki gün boyu sabırla izlediğimiz hakaretler cabası. Biliyorsunuz Sayın Soylu, Bize daha öncede sataşmış ve gerek cevabı almıştı. Sorduğumuz sorular karşısında, çaresizlik içerisinde bu bilgilerin belediyeden kimin tarafından verildiğini araştırmaya başladı. Bu konuda Sayın Akgül haklı çıktı. Bana "kaşıma tatlı gelir" demişti yani alışkanlık yapar. Bizde "Dürteyim o zaman" dedik. Sayın Soylu'nun çaresizlik içinde bu satırların üzerine atlayacağını biliyordum. Evet Sayın Soylu, sizden cevap alabilmek için bir konuyu daha dürtelim ki uyanıp bize cevap verin. Sayın Soylu, hakaret içermeyen bu satırlar sanal medyada bilinçli olarak yazıldı. Biz aptal yada sizin trollerinizin dediği gibi kozalak değiliz. Kimseye sanal medya üzerinden hakaret etmeyiz.Menderes halkı hala cevabınızı bekliyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.