Dolar 32,3804
%-0.13
Euro 34,6982
%-0.3
Altın 2.400,750
%-1.41
Bist-100 10.046,00
%-0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den İmamoğlu'na destek: Yanındayız

Soyer'den İmamoğlu'na destek: Yanındayız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Kampanya Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Başkan Soyer, İmamoğlu’na destek mesajını, “Yanındayız, Her şey güzel olacak” sloganıyla verdi. Soyer'den İmamoğlu'na destek

  • Ege Postası
  • 22.05.2019 - 15:41

EGEPOSTASI- YSK’nın iptal ettiği ve 23 Haziran'da yenileme kararı verdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçiminde CHP’nin Adayı Ekrem İmamoğlu kampanyasına Bomonti Otel’de gerçekleştirdiği toplantı ile başladı. İstanbul seçimleri için ‘Kampanya Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan İmamoğlu projelerini ve yol haritiasını açıkladı. İmamoğlu’nun düzenlediği toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı, destek verdi. Başkan Soyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Yanındayız” mesajı verdi.

Başkan Soyer, “23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimi için büyükşehir belediye başkanları ve milletvekilleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Koordinasyon Toplantısı’ndayım. Yanındayız” mesajını ‘Her şey güzel olacak’ sloganıyla paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.