Dolar 32,3847
%-0.11
Euro 34,6225
%-0.52
Altın 2.390,720
%-1.82
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oran'dan Başkent'te iki kritik ziyaret

Başkan Oran'dan Başkent'te iki kritik ziyaret

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran Ankara’da iki önemli ziyaret gerçekleştirdi. Oran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile bir araya geldi. Oran'a ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir de eşlik etti. Başkan Oran Lider'le görüştü, Bakan'dan destek istedi

  • Ege Postası
  • 22.05.2019 - 13:31

EGEPOSTASI- Turizm Cenneti Çeşme'nin Belediye Başkanı Ekrem Oran Ankara’ya giderek iki önemli ziyaret gerçekleştirdi.  

Başkan Oran, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile seçim sonrası ilk kez bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun makamında gerçekleşen görüşmede CHP Lideri'ne 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili rapor sunarken, hayata geçirmeyi plandığı projelerle ilgili de bilgi verdi. Ziyarete Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir de eşlik etti.

Başkan Oran Başkent'teki ikinci ziyaretini Kültür ve Turizm Bakanlığına gerçekleştirdi. Oran, Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile makamında bir araya gelirken, sezon öncesinde turizm konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Oran, bakanlığın Çeşme'de yürüttüğü kazı çalışmalarıyla ilgili son bilgileri aldı. Turizm Cenneti Çeşme'nin tanıtımı, geleceği ve hedefine ulaşması için destek istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.