Dolar 32,3196
%-0.06
Euro 34,7997
%-0.03
Altın 2.411,630
%0.76
Bist-100 10.236,00
%-0.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sen çok yaşa Bahar Öğretmen!

Sen çok yaşa Bahar Öğretmen!

Karabağlar'da durumu iyi olmayan 6.7. ve 8. sınıf öğrencilerine 2014-2015 eğitim sezonu boyunca her cuma gönüllü matematik dersi veren Bahar Öğretmen'e(Çam), Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu tarafından teşekkür plaketi verildi.

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 12:13
Karabağlar Kent Konseyi Yunus Emre Mahalle Meclisi tarafından mahalledeki öğrencilere destek olmak amacıyla emekli öğretmen Bahar Çam,  ders yılı boyunca toplam 33 öğrenciye her cuma gönüllü olarak matematik dersi verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürlüğü Karabağlar kurs merkezinde ders veren Bahar öğretmenin öğrencileri, zayıf oldukları dersi toparlayarak başarılı oldular.

Bahar Öğretmen’e verdiği destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla bir tören düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi kent konseyi şube müdürlüğü Karabağlar kurs merkezinde düzenlenen törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Yunus Emre Mahalle Meclisi Başkanı Ahmet Özsavrangil, Sekreter Halil Sarıkaya, Kent Konseyi Genel Sekreteri İmam Bakır Nimetoğlu, Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Eğitimin önemine dikkat çekti

Cumhuriyeti kuranların eğitimi her zaman ön planda tuttuklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,eğitimin önemine dikkat çekti. Bu doğrultuda Karabağlar Eğitim Merkezi’ndeki (KARBEM) çalışmaları da çok önemsediğini vurgulayan Başkan Selvitopu şunları söyledi: “Eğer bugün Türkiye  dünyadaki bilgi teknolojilerini yakından takip edebiliyorsa bunun temelini Cumhuriyetin kurulduğu zaman atmıştır. Bu mücadele yıllardır sürüyor. Biz de belediye, meclis üyeleri ve muhtarlar eğitim konusunda mücadele içindeyiz. KARBEM’de bin 500 öğrencimiz var. Bizim hedefimiz bunu daha da geliştirmek ve bu sayıyı 3 bine kadar çıkarmak olacaktır. Dar gelirli ailelere yardımcı olmak hepimizin görevi.  Değerli hocamıza özveriyle yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Önünde saygıyla eğiliyorum. Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum sözü boşuna söylenmemiştir. Bilgi çok önemlidir.” 

Bu mutluluğun tarifi yok
31 yıllık eğitim hayatının ardından emekli olan ve kendini gönüllü olarak çocuklara adayan Bahar Çam ise aldığı plaket sonunda çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu mutluluğun hiç bir tarifi yok. Sağlığım el verdikçe çocuklara eğitim vermeye devam edeceğim.” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.