Dolar 32,4357
%-0.16
Euro 34,7387
%-0.67
Altın 2.441,490
%0.22
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehit polis toprağa verildi

Şehit polis toprağa verildi

ELAZIĞ'da yol kontrolü sırasında kamyonun çarpması sonucu şehit olan polis memurlarından Murat Koç, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polisin aynı zamanda meslektaşı da olan eşi Sibel Koç, Türk bayraklı tabuta kapanarak "Sensiz ne yaparım" diye gözyaşı döktü.

  • Ege Postası
  • 05.11.2012 - 16:25
İZMİR-  Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekip, geçen cumartesi günü saat 22.00 sıralarında yol kontrolü yaptığı sırada, Niyazi Çetin yönetimindeki 23 FH 905 plakalı toz kireç yüklü kamyon, polis araçlarının arasına daldı. Kazada polis memurları Murat Koç, Abdüllatif Yavuz ve Taha Yasin Biçer ile kamyon sürücüsü Niyazi Biçer ile vatandaşlardan Fethi Tümer yaşamını yitirdi. Aynı kazada 2'si polis 6 kişi de yaralandı.

 

BABA EVİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Şehit olan polis memurlarından 27 yaşındaki Murat Koç için, bugün Gültepe Çamlık Camisi'nde tören düzenlendi. Şehit polis memurunun 5 yaşındaki oğlu Ata ve 1.5 yaşındaki kızı Ela'nın getirilmediği cenaze töreni sırasında aynı zamanda meslektaşı da olan eşi Sibel Koç Türk bayrağı tabuta sarılarak "sensiz ne yaparım" diyerek gözyaşı döktü.

 

Çok sayıda polisin ve askerin yanı sıra vatandaşlar da acılı aileyi tören sırasında yalnız bırakmadı. Öğle vakti kılınan namazın ardından polis memuru Murat Koç'un cenazesi, Işıkkent Mezarlığı'ndaki polis şehitliğinde toprağa verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.