Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O iyi bir “Mikrop“

O iyi bir “Mikrop“

Mikrop Hikmet” takma adıyla tanınan İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 05.11.2012 - 09:22
İZMİR-  Her fırsatta engellilerin yardımına koşan anatçı, İzmir’in Bayraklı İlçesi’ndeki İmbat Ortaokulu
 ’nda okuyan öğrencilerin engellilere tekerlekli sandalye alınmasına katkı için topladığı bir kamyonet dolusu mavi kapağı teslim aldı. Sanatçının hayranlarından Elif Kale’nin girişimleriyle İmbat Ortaokulu öğretmenlerinden Murat Han Kıvılcım ve Ufuk Kökçü’nün yürüttüğü kampanyada, iki hafta içinde toplanan kapaklar Bayraklı Belediyesi’ne ait Engelli Merkezi yetkililerine teslim edildi.
Okula gelişinde öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılaşan Mikrop Hikmet, toplanan kapakları öğrencilerin elinden bizzat kendisi teslim aldı. Birçok sosyal projede hiçbir karşılık beklemeden yer alan sanatçıya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Mikrop Hikmet’in etrafını adeta kuşatan öğrenciler, sanatçıdan imza alabilmek için yoğun çaba gösterdi.

ENGELLİ MERKEZİ ÇALIŞANINA SÜPRİZ YAPTI
Özellikle engelliler için bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine destek olduğunu belirten Mikrop Hikmet, İmbat Ortaokulu Müdürü Hürmet Kırmızı’ya ve kapak kampanyasını başlatan öğretmenler Murat Han Kıvılcım ve Ufuk Kökçü’ye teşekkür etti. Toplanan kapaklar sayesinde bir engellinin tekerlekli sandalyeye bile kavuşmasının önemine vurgu yapan sanatçı, öğrencilerin göstermiş olduğu duyarlılığın topluma örnek olması gerektiğini söyledi. İyileksever sanatçı, “Bugüne kadar 29 tane engelli kardeşimize tekerlekli sandalyeye kavuşturduk. Bundan sonrada inşallah bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer almak beni mutlu ediyor. Diğer sanatçı dostlarımın da bu işlere daha çok vakit ayırması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Daha sonra toplanan kapaklarla birlikte Bayraklı Belediyesi Engelli Merkezi’ne giden Mikrop Hikmet, burada bir de sürpriz yaptı. Engelli Merkezi çalışanlarından, aynı zamanda milli halterci olan Ebru Başar’ın doğum günü olduğunu öğrenen Mikrop Hikmet, engelli sporcunun doğum günü pastasını birlikte kesti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.