Dolar 32,3293
%-0.09
Euro 34,7755
%-0.05
Altın 2.389,100
%-0.32
Bist-100 10.250,00
%0.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sanat ‘engel’ tanımıyor

Sanat ‘engel’ tanımıyor

8’i engelli toplam 14 kişiden oluşan Türkiye’nin ilk engelli tiyatro ekibi, Engelsizler Komedi Tiyatrosu 7 Şubatta tarihinde Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Sanat Merkezi’nde sahnede olacak. Etkinlikten edinilen bütün gelir engelli oyunculara verilecek.

  • Ege Postası
  • 28.12.2012 - 15:54
 BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Bugüne kadar Türkiye’nin neredeyse her yerinde “Engellenemeyenler” adlı oyunları ile sahnelerde olan Türkiye’nin ilk engelli tiyatro ekibi, Engelsizler Komedi Tiyatrosu İzmir’e geliyor. 7 Şubatta Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Sanat Merkezi’nde sahneye çıkacak olan ekip, İzmirliler ile güzel bir akşam geçirmeyi hedefliyor.

ETKİNLİĞİN AMACI..

Amaçlarının “Kendi kaderini paylaşan arkadaşlarının sorunlarını tiyatro sahnesinde komik bir dille gözler önüne sererek, kentsel ve sektörel projelerde kendilerinin de unutulmaması gerektiğini göstermeye, bu şekilde toplumumuzda kendini ezik hisseden evden ve rehabilitasyon merkezinden çıkmayan engellileri topluma kazandırmaya onları çalışır hale getirmeye ve mutlaka her engellinin bir şey yapabileceğini göstermeye inandırmak bu konuda onlara örnek olmak” olduğunu vurgulayan Türkiye’nin ilk engelli tiyatro ekibi olma ünvanına da sahip olan Engelsizler Komedi Tiyatrosu, etkinliklerden edinilen Konaklama, Basın, Yayın, Ulaşım, Salon, Muhasebe ve vergi giderleri dışında kalan tüm geliri ekibin içinde bulunan 8 engelliye teslim ediyor.


“Engellenemeyenler” 30 TL ile 50 TL arasında değişen bilet fiyatları ile İzmir’deki tiyatro sahnelerinde ikinci kez boy göstermeyi hedefliyor…

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.