Dolar 32,2282
%-0.14
Euro 35,0595
%-0.07
Altın 2.501,600
%1.43
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da muhabirimize çirkin saldırı

Karşıyaka'da muhabirimize çirkin saldırı

Bahçelievler Katlı Pazaryeri Düğün Salonu’nda müdürler, amirler ve çalışanların içinde bulunduğu topluluğa seslenen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak konuşma yaptığı sırada partili olduğunu söyleyen bir vatandaş tarafından protesto edildi.Vatandaşı dışarı atmaya çalışan güvenlikçileri ve belediye çalışanlarını görüntülemek isteyen muhabirimiz Emir Atilhan'a da çirkin bir saldırı gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 27.12.2012 - 23:58
EGE POSTASI - Yeni yıl etkinlikleri kapsamında üç günlük hazırlanan programın ilk gününde kent protokolü ile bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ikinci gün etkinliğinde belediyenin semt evlerinde görev alan kadınlar ile bir araya gelmişti. Durak’ın son buluşması belediye personeli ile oldu. Bahçelievler Katlı Pazaryeri Düğün Salonu’nda müdürler, amirler ve çalışanların içinde bulunduğu topluluğa  seslenen Durak kendisine sert eleştirilerde bulunlara sert tepki gösterdiği konuşması sırasında  salonda bulunan bir vatandaş tarafından protesto edildi. Partili olduğunu söyleyen vatandaş Durak konuşma yaparken ayağa kalkarak, " Sen Karşıyaka’ya değil Atılganlara AKP’lilere çalıştın, ben sen doğmadan önce bu partideydim. Bu ilçeye ne yaptın, şimdi nasıl insanları işsiz kalmakla tehdit edebiliyorsun" diyerek isyan etti. Durak konuşmasını keserek, “ Bu arkadaşı dışarı alalım. Onu buraya getiren arkadaşlar yanlış yapıyor. Bu tür arkadaşları buradan uzaklaştıralım öncelikle. Bunları niye sokuyorsunuz buraya. Belediye de çalışmayan birinin ne işi var burada. Onu kim getirdiyse bilmek istiyorum. Bu kadar ileri giden bir kişiyi kim getirdi. Niçin bizim belediyemizde bu tarz şeyleri yaşıyoruz. Hala yanlış yapan arkadaşlarımız var. Birileri besliyor bunları. Yuh olsun bunlara yuh…” dedi.” Vatandaşın Durak’a yüklenmesi üzerine güvenlikçiler ve  belediye çalışanlarından oluşan bir grup vatandaşın üzerine yürüdü ve susturmaya çalıştı. Salonda bulunan muhabirimiz Emir Atilhan yaşananları fotoğraflamak için görevini yapmak üzereyken aynı grup muhabirimize de saldırarak işini yapmasını engelledi ve vatandaşla birlikte yaka paça salon dışına çıkartıldı.



RESİMLERİ SİLMEMİ İSTEDİLER
Muhabirimiz Atilhan olay anını anlatırken, “Güvenlikler ve belediye çalışanları adamın üstüne çullanarak onu ve resim çektiğim için beni tehdit ederek dışarı attılar, partililerin araya girmesiyle dayak yemekten ve fotoğraf makinamın kırılmasından son anda kurtuldum. Benden çektiğim resimleri silmemi istediler. Bütün bunlara seyirci kalan bazı müdürler ortalık yatıştıktan sonra yanıma gelerek "neden o adamın resmini çektin ki adamın partiyle hiç bir alakası yok" dediler ancak adam parti kimliğini Durak’a göstermeye çalışıyordu” dedi.

Ege Postası ve basın emekçileri olarak yaşananları kınıyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.