Dolar 32,2590
%0.06
Euro 34,7839
%0.03
Altın 2.402,820
%-0.27
Bist-100 10.191,00
%-0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SGK Siirt İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak

SGK Siirt İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Siirt İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan, yeni hizmet binalarının en kısa sürede yapılacağını söyledi.     Yeni Mahalle'de kendilerine tahsis edilen 4 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yapılacak...

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 11:24
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Siirt İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan, yeni hizmet binalarının en kısa sürede yapılacağını söyledi.

    Yeni Mahalle'de kendilerine tahsis edilen 4 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yapılacak yeni hizmet binasının TOKİ tarafından yapılacağını söyleyen Ayluçtarhan, “Halen Kızılay İş Merkezi'nde kiraladığımız katlarda hizmet veriyoruz. Burasının bir iş merkezi olması ve bu amaçla yapılmamış olması nedeniyle hizmet vermede sıkıntılar yaşanabiliyor, hizmet kalitesi düşüyor. Bunu aşabilmek için amaca uygun bir binaya ihtiyacımız var. Yeni Mahalle'de üniversitemizin merkez yerleşkesi civarında ki bize tahsis edilen arsada TOKİ tarafından modern bir hizmet binası yaptırılacak." dedi.

    Toplumun tümüne hizmet veren bir kurum olduklarını kaydeden Abdülkadir Ayluçtarhan, "Bu nedenle gelen engelli vatandaşlar dahil bütün vatandaşlara en iyi hizmetin verilebileceği bir binaya da ihtiyacımız var. En kısa zamanda binanın tamamlanması için çaba harcayacağız. Yeni binanın tamamlanması ile birlikte vatandaşa daha çabuk ve daha kaliteli hizmet verebileceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.