Dolar 32,2664
%0.03
Euro 34,7188
%0.02
Altın 2.401,610
%0.05
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul'da 'Gezi' operasyonu

İstanbul'da 'Gezi' operasyonu

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eşzamanlı operasyon yaptı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Arama yapılan adreslerdeki belge ve dokümanlar kamyonlara doldurularak...

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 10:58
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eşzamanlı operasyon yaptı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Arama yapılan adreslerdeki belge ve dokümanlar kamyonlara doldurularak emniyete götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde 21 ilçede 94 ayrı adreste baskın yaptı. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü.

Atılım Gazetesi ve Etkin Haber Ajansı'nın da bulunduğu adreslerde de polis arama yaptı. Adreslerdeki belge ve dokümanlara el konuldu. Çuvallara doldurulan belge ve dokümanlar kamyonlarla emniyete gönderildi.

Adreslerdeki arama ve incelemeler sürerken, operasyonun Gezi Parkı olaylarıyla ilgili soruşturma kapsamında yapıldığı iddia ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.