Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji, 8.sınıfa giden 31 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi. Programa katılan Vali Vahdettin Özkan, bu tür eğitim yuvalarını desteklediklerini ve faaliyetlerini alkışladıklarını söyledi. Şırnak il merkezinde...

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 09:43
Şırnak Özel Burç Yağmur Koleji, 8.sınıfa giden 31 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi. Programa katılan Vali Vahdettin Özkan, bu tür eğitim yuvalarını desteklediklerini ve faaliyetlerini alkışladıklarını söyledi.

Şırnak il merkezinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Burç Yağmur Koleji, mezun olan öğrencileri için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi. Okulda düzenlenen programa yoğun bir katılımın yanı sıra Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler de katıldı. Programda bir açıklamada bulunan Vali Vahdettin Özkan, “Bu tür özel teşebbüsleri destekliyor ve Yağmur Koleji'nin kurulduğu günden beri Şırnak eğitimine büyük katkı sağladığını görüyoruz. Bu tür eğitim faaliyetlerini alkışlıyoruz. Emeği geçen herkese okul idaresine, öğretmenlerine ve velilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Programda konuşan Okul Müdürü Mahmut Umut ise “Bu mutlu gününde bizi yalnız bırakmayan başta valimize, kurum amirlerine ve velilere teşekkür etmeyi borç bilirim. Mezun ettiğimiz bu pırıl pırıl gençleri kalplerdeki sevgiyi gözlerindeki pırıltı hiç sönmemesi dileğiyle yolunuz açık, bahtınız açık olsun.” diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra öğrencilere verilen diploma töreniyle program sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.