Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taksim’de hayat normal

Taksim’de hayat normal

Güne olaysız giren Tasim Meydanı'nda araç ve yaya trafiği normal seyrinde devam ediyor. Gezi Parkı'na vatandaşlar alınmazken, bazı eylemcilerin hareketsiz durarak eylem yaptığı görüldü. Sendikaların dün grev kararı alması ve Taksim’e...

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 09:39
Güne olaysız giren Tasim Meydanı'nda araç ve yaya trafiği normal seyrinde devam ediyor. Gezi Parkı'na vatandaşlar alınmazken, bazı eylemcilerin hareketsiz durarak eylem yaptığı görüldü.

Sendikaların dün grev kararı alması ve Taksim’e yürümek istemelerinin ardından polis bazı gruplara müdahale etmişti. Taksim güne olaysız başladı. Metro seferlerinde aksama olmadı, yaya ve araçların Taksim’e çıkışında da sıkıntı yaşanmıyor. Taksim ve çevresinde önlem alan polis ekipleri Gezi Parkı’na vatandaşların girişine izin vermiyor.

Taksim Meydanı ilginç eylemlere de sahne oluyor. Metro istasyonu engelli asansörü yanında toplanan bazı gençler yüzlerini Gezi Parkı’na dönerek hareketsiz şekilde bekliyor. Olay yerine gelen polis ekipleri eylemcilerin kimlik kontrolünü yapıp Genel Bilgi Taraması’ndan (GBT) geçirdikten sonra ayrıldı. Taksim Meydanı'nda belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarını sürüyor.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.