Dolar 32,2665
%0.08
Euro 34,7351
%-0.11
Altın 2.401,160
%-0.34
Bist-100 10.177,00
%-0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şenlik “sokağa çıktı”

Şenlik “sokağa çıktı”

Buca Eğitim Kültür Anaokulu (Beka Beka) , yılsonu sergisi etkinliğini sokağa taşıdı. Buca’nın “eşekli sokağı” olarak bilinen ve anaokulunun da yer aldığı sokakta, çocukların yanı sıra anne babaların da katıldığı bir “oyun şenliği” şeklinde düzenlenen yılsonu sergisi, renkli görüntülere sahne oldu.

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 11:08
İZMİR - Beka Beka Anaokulu miniklerinin yıl boyunca ürettikleri görücüye çıktı. Çocukların (Savaşlar olmasın), (Beyaz arabam olsun), (Güzel güzel evim olsun), (Babam beni hep gezdirsin) gibi isteklerinin yer aldığı “Dilek Paraşütü”, en az atıklardan oyuncağa dönüştürülen işler kadar ilgi çekti. Pet şişeler, çocukların elinde saksı ve bebek oldu.

Beka Beka renklerinin ilki bir pantomim gösterisiydi. Çocuklar velileriyle birlikte gösteriyi izledikten sonra İzmir Müzisyenler Derneği Müzik Grubu’nun seslendirdiği şarkılar eşliğinde dans etti. Grup davulunu “halka açınca”, çocuklar tek tek davul çaldı, şarkı söyledi.

Beka Beka Sokak Şenliği’nde çocukların bir başka eğlencesi, okul girişinde kurulan salıncaktı. Anne ve babalar, “yakan top” oynayarak çocukluğuna dönerken; Beka Beka miniklerinin bilye oynarken oyun arkadaşları yine anne ve babalarıydı.

Beka Beka minikleri, halk oyunları, bale, dans, müzik gibi gösterilerden oluşan yılsonu gösterisini ise Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu UNICEF yararına gerçekleştirecek. Veliler, DEÜ Tınaztepe Kampusu Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda 21 Haziran Cuma akşamı yapılacak gösteriyi izlemek için çocuklarının davetiyeye dönüştürdüğü UNICEF kartlarından almak zorunda.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.