Dolar 32,5327
%0.29
Euro 34,8612
%0.35
Altın 2.443,990
%0.22
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan Programı Açıklandı

Ramazan Programı Açıklandı

Manisa Belediyesi’nin Mübarek Ramazan ayı içerisinde düzenlediği etkinliklerin programı açıklandı. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, bir ay boyunca etkinliklerin Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağını belirterek Mustafa Sandal, Şevval Sam, Baha ve Manga Grubu konserleriyle dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmeyi planladıklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 14:17
 İZMİR- Manisa Belediyesi Geleneksel Ramazan Ayı programı Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu tarafından açıklandı. Bu yıl çok daha eğlenceli bir Ramazan programı hazırladıklarını ifade eden Ustamehmetoğlu, etkinliklerin 9 Temmuz Salı günü Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ile başlayacağını, 10 Ağustos Cumartesi günü Manga Grubu’nun konseriyle sona ereceğini söyledi. Etkinliklerin her gün saat 21.30’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Bu yıl çok daha eğlenceli ve dolu bir program hazırladık. Bu nedenle etkinliklerin bir noktada olması için Cumhuriyet Meydanı’nı seçtik. Halkımız Cumhuriyet Meydanı’na küçük ahşap evlerde açılacak sergilerde, alışveriş yapma imkanı da bulacak” dedi.
Ünlü Gruplar ve Sanatçılar Ramazan’da Manisa’da
Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında ünlü grupların ve sanatçıların da Manisalılarla buluşacağını dile getiren Ustamehmetoğlu, “Eşref Ziya Terzi, Sami Avni Özer, Grup Mecaz, Azerin, İbrahim Sadri, Mustafa Caymaz gibi sanatçıların yanı sıra ünlü tiyatrolarda Cumhuriyet Meydanı’nda halkımızla buluşacak. Yine Baha, Mustafa Sandal, Şevval Sam ve Manga Grubu’nu da Ramazan ayında Manisalılarla buluşturacağız” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, 6 Ağustos Salı günü Mustafa Sandal’ın, Ramazan Bayramı’nın 2. günü Şevval Sam ve 3. günü ise Manga’nın Cumhuriyet Meydanı’nda konser vereceğini söyledi.
İftar Çadırları Okullarda
Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu iftar çadırlarının bu yıl okul bahçelerinde kurulacağını belirterek, “Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle bu yıl yine her gün bin 500 kişiye iftar vermeyi düşünüyoruz. Ali Rıza İlköğretim, Murat Germen, Halil Yurtseven, Kuşlubahçe ve Kırtık İtfaiye Grubu noktasında iftar çadırlarını kurulacağını söyledi. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu her yıl olduğu gibi bu yılda erzak dağıtımı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.