Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Peker'in ölümü sonrası sahte  içki yine gündeme geldi

Peker'in ölümü sonrası sahte içki yine gündeme geldi

İzmirli gazeteci Sedat Peker (54), evinde aldığı sahte içki sonrası komaya girdi. Ege Üniversitesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alınan Peker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Ege Postası
  • 25.02.2015 - 13:06
İzmir basınını yasa boğan bu olay yetkililerin sık sık gündeme getirdiği sahte içki tehlikesini bir kez daha ortaya çıkardı.

Geleneksel Alkollü İçki Üreticileri Derneği Başkanı Egemen Demirtaş, “Vergilerin artması, fiyatların yükselmesiyle sahte içki de çoğaldı. Bu ürünler kontrolsüz şartlar altında ve çoğu zaman da yüksek sağlık riski oluşturacak şekilde üretiliyor. Sokaklardaki gıda satıcılarında bidonlarda, hatta pet şişelerde bile satılıyor. Tek tek vakalarla uğraşarak bu konuda çözüm geliştirilmesi mümkün değil. Mücadele için mutlaka geniş katılımlı eylem planına ihtiyaç var. İhbar hattı da kurulmalı” dedi.




SEDAT’A VEDA
Sahte içki kurbanı gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Sedat Peker’in cenazesi bugün öğle namazından sonra Karşıyaka Aksoy Mevlana Camisi’nden kaldırılacak. Peker Doğançay Mezarlığı’nda defnedilecek. (Banu Şen/Hürriyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.