Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgün Utku istifa etti!

Özgün Utku istifa etti!

CHP’den Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı olan CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, genel merkezin genelgesi doğrultusunda görevinden istifa etti. Sosyal medyadan duyurdu

  • Ege Postası
  • 27.02.2015 - 22:03
EGE POSTASI - CHP Genel Merkezi, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Genel Sekreter Gürsel Tekin imzalı il başkanlıklarına gönderdiği genelgeyle milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan il ve ilçe kadın kolları ile gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin 1 Mart’a kadar istifa etmelerini istedi.

CHP’den Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı olan İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, gönderilen bu genelge doğrultusunda istifa etti.Genel Merkez Utku'Nun yerine yeni bir ismi kadın kolları başkanı olarak atayacak.

Utku kendisine ait sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu şu ifadeleri kullandı;

Değerli yol arkadaşlarım,
Haziran 2012 tarihinde örgütümün beni seçerek onurlandırdığı CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimden 27.02.2015 Cuma günü ayrılıyorum.
Bugüne kadar partimizin anayasası olan tüzük hükümlerine, PM ve MYK kararlarına sonuna kadar sadık kaldım ve bunların uygulanması yolunda çalıştım. Kendimle ilgili verdiğim adaylık kararlarımda bile partimdeki görevimin getirdiği sorumluluklar hep önceliğim oldu. Bugün de MYK’mızın 25.02.2015’te alıp 26.02.2015’te tebliğ ettiği karar gereğince seçildiğimden bu yana 24 saat gece gündüz demeden emek vererek sürdürdüğüm görevimden gönül rahatlığıyla ayrılıyorum.
Üç yıl boyunca yağmurda, çamurda, kavurucu sıcakta, soğukta alanda emek veren kadın örgütümüze yönetim kurulumuz adına teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanlığının yakaladığı başarıda katkısı olan İl Kadın Kolu Yönetim Kurulu üyelerine, İlçe Kadın Kolu Başkanlarına ve yönetim kurullarına özellikle teşekkür etmek isterim.
Partimiz MYK’sının bu kararı, aday olan İl Kadın Kolları Başkanlarımızın adaylık çalışması yapabilmelerinin önünü açmıştır. Bunu sağlayan yetkili kurullarımıza teşekkür etmek istiyorum. Adaylık sürecimin geride kalan 29 gününde ben de diğer aday adayı arkadaşlarım gibi tüm zamanımı 1. Bölge’de bulunan örgüt üyelerime ayırabileceğim için mutluyum. Bizden sonra göreve gelecek olan başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
2015 Partimizin iktidar yılı olacaktır.
Parti üyelerimizin SIRA EMEKTE diyerek örgütün kalbinden gelen yol arkadaşlarına destek vereceğine inancım tamdır.
Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde CHP iktidarına.
Özgün UTKU
İnşaat Mühendisi
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.