Dolar 32,5584
%0.04
Euro 34,8204
%-0.13
Altın 2.433,680
%0.15
Bist-100 9.708,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter: 'İddiasını açıklayan tek partiyiz'

Serter: 'İddiasını açıklayan tek partiyiz'

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir’den en az 8+8 milletvekili hedefi doğrultusunda Yolları aşındırmaya başladı. Göreve gelmesinin ardından seçim çalışmalarının ön hazırlıklarını tamamlayan Serter, şimdi de yapılacak çalışmaları, ilçe ziyaretleriyle örgütüyle paylaşmaya başladı. Serter ve beraberindekiler ilk ziyaret turlarını, Foça, Aliağa, Kınık, Bergama ve Dikili’de gerçekleştirdi. CHP'nin iktidar yürüyüşü başladı

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 16:50
İZMİR-  Genel seçimlerde Türkiye genelinde iktidarı hedeflediklerini daha önce ifade eden ve İzmir’de hedefi, her iki seçim bölgesinden de, en az 8’er milletvekili olarak koyan CHP İzmir İl Başkanı Serter, bu hedefi gerçekleştirmek için çalışmalarına hız verdi. Göreve gelmesinden sonra ön hazırlıklarını tamamladığı ilçe ziyaretlerini gerçekleştirmeye başlayan Bedri Serter “Bu çalışmalar, yerinde bilgilendirmeyi ve paylaşımı hedefliyor. Parti olarak hedefimiz belli. CHP’nin iktidar ateşinin kıvılcımlarını İzmir’den yaktık bile” diyerek, İlk ziyaret ettiği ilçe olan Foça’da şunları söyledi.

“Kurtarın Bizi Bu İktidardan”

Biz kendine ve artık baskıdan yılmış halkına güvenen, Örgütünün gücüne inanan bir partinin üyeleriyiz. İddiamızı daha en baştan ortaya koyduk. Bakıyorum’ da, bizden başka hedef koyan, milletvekili sayısı açıklayan başka bir parti yok. İddiasını açıklayan tek partiyiz. Bu işler biraz inançla, birazda çalışkanlıkla ilgilidir. Emek harcamaktan korkmazsanız, örgütünüze güvenirseniz bu açıklamaları yapacak gücüde kendinizde bulursunuz. Biz bu gücü, AKP iktidarının baskısından, yolsuzluklarından, Foça’ya, Aliağa’ya, Dikili’ye, Bergama’ ya, Kınık’a öteki muamelesi yapmasından bıkan, halkımızdan alıyoruz. Gittiğimiz her yerde “Kurtarın bizi bu iktidardan” diyen vatandaşlar bizi karşılıyor. Örgütümüz tam bir inançla çalışıyor ve her zamankinden daha fazla heyecanla, coşkuyla çalışıyor.



Hedef Paylaşımı ve Yerinde Bilgilendirme

Gittikleri her ilçede örgütün kendilerine olan ilgisinden ve çalışma azminden son derece memnun olduğunu söyleyen, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, yapılan örgüt çalışmalarının aynı zamanda, koordinasyon ve yerinde bilgilendirmeyi amaçladığını belirterek “ Bu çalışmalarımızda, İzmir’deki hedeflerimizi ve bu hedefe giden yolda bundan sonraki çalışma planımızı da paylaşıyoruz. İlçe örgütlerimize yerinde bilgilendirme yapıp, onlarında attığımız her adımdan haberdar olmasını ve aynı çalışmaları ilçelerinde yapmalarını da istiyoruz. Ziyaretlerimizde ortaya çıktı ki, İzmir’in en dinamik, en çalışkan ve iktidara en çok inanan örgütü CHP örgütüdür” dedi.

İlçe çalışmalarına İl Başkanı Serter’in yanı sıra, Örgütten, Seçim ve Hukuk İşlerinden, Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcıları ve ziyaret edilen ilçelerin sorumlu İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.