Dolar 32,3405
%-0.06
Euro 34,8442
%0.15
Altın 2.389,390
%-0.31
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Okul öncesi moral topladılar

Okul öncesi moral topladılar

26 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili sona ererken Konak Belediyesi, 15 günlük tatili geride bırakan minik öğrencilerin okula moralli başlamasını sağlamak adına eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

  • Ege Postası
  • 08.02.2015 - 11:43
 “Karneler Evde Çocuklar Eğlencede” adıyla organize edilen tiyatro gösterilerine Konak ilçe sınırları içinde eğitim gören çeşitli yaş gruplarından öğrenciler katılırken, anne ve babalar da çocuklarını yalnız bırakmadı. Konak Belediyesi’nin Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi’nde gerçekleştirilen gösteriler sayesinde minik öğrenciler ders zilinin çalmasına çok az bir süre kala keyifli ve eğlenceli bir gün geçirme fırsatı buldu.

Ayhan Işık Oyunculuk Okulu’nun sahnelediği ‘Benimle oynar mısın'’ adlı oyunla başlayan tiyatro etkinliğinde Şubadap Müzik Grubu’nun seslendirdiği birbirinden güzel çocuk şarkılarıyla çoşan minikler, şarkılara alkışlar ve danslarıyla eşlik etti. Etkinliğin ilerleyen bölümlerinde bu kez sahneye Kukla Evi Tiyatrosu oyuncuları çıktı. Birbirinden renkli ve dikkat çeken kuklaların sahne aldığı oyunda ünlü Bremen Mızıkacıları adlı masal, kuklalarla canlandırıldı. Oyunların oynandığı, kuklalarla dolu keyifli, masalsı bir yolculuğun sergilendiği oyun miniklerden bol bol alkış aldı. 15 günlük tatili geride bırakarak ders başı yapmaya hazırlanan Konaklı öğrenciler, düzenlenen tiyatro etkinliği sayesinde tatilin ardından yeni okul dönemine  moralli başlamış oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.