Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş’te İnce fırtınası

Ödemiş’te İnce fırtınası

Partisinin seçim kampanya sürecine destek vermek amacıyla İzmir’e gelen CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve eski Milletvekili Muharrem İnce, Ödemiş ilçe teşkilatının yemeğinde genel başkan gibi karşılandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı genel başkan seçimli olağanüstü kurultay toplanması için başlatılan imza hareketine Ödemiş’te ilk imza veren isimlerden olan CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş’in İnce’nin yanında durduğu dikkatlerden kaçmadı. İnce’nin konuşması sık sık ‘Ödemiş seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla kesildi. İnce’ye genel başkan gibi karşılama

  • Ege Postası
  • 06.02.2019 - 22:48

HABER MERKEZİ-CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, partisinin Ödemiş ilçe örgütünün düzenlediği aday tanıtım ve dayanışma yemeğinde genel başkan gibi karşılandı.

İNCE ÖDEMİŞ’TE GENEL BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, bugünkü İzmir programı kapsamında önce aile dostu CHP Tire İlçe eski Başkanı da olan Mustafa Güngör’ü ziyaretinin ardından beraberinde Güngör ile Ödemiş’teki parti yemeğine katıldı. Öte yandan yemeğe CHP’nin Ödemiş’teki belediye başkan aday adaylarından Cumhur Şener ve Bekir Keskin tepki göstererek katılmadı.

ÖDEMİŞ ADAYI ERİŞ, İMZA HAREKETİNE İLK DESTEK VEREN İSİM OLARAK İNCE’NİN YANINDA DURDU

Kalabalık bir partili grubun da hazır bulunduğu Ödemiş’teki yemek organizasyonunda bir konuşma yapan Muharrem İnce’nin konuşması sık sık alkış ve ‘Ödemiş seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla kesildi. CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş’in genel başkan seçimli olağanüstü kurultay toplanması çağrısında bulunan muhaliflerin Ödemiş’teki temsilcilerinden biri olarak açıklamalarıyla imza hareketinin sözcüsü olarak kabul edilen Muharrem İnce’nin yanında durması dikkatlerden kaçmadı. 

İlgili Haber

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.