Dolar 32,2247
%0.14
Euro 34,9384
%0.27
Altın 2.418,500
%0.36
Bist-100 10.677,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kiraz'da ittifak adayı sahaya indi

Kiraz'da ittifak adayı sahaya indi

CHP-İYİ Parti ittifakı kapsamında İYİ Parti’ye verilen Kiraz’da seçim çalışmalarının startı verildi. CHP’nin kaybettiği ilçelerden biri olan Kiraz’da sosyal belediyecilikte örnek ilçe olacaklarını belirten İYİ Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Avşar, sözlerine, Atatürk'ün 'Millete efendilik olmaz, millete hizmetkar olunur" sözleriyle başladı. Avşar, “Kazanan biz değil Kiraz olacak. . Büyük köy görünümündeki ilçemizi, genel ve sosyal tesisler alanında yapacağımız hizmetlerimizle modern bir ilçe yapmaya söz veriyorum” dedi. Kırkpınar'dan sosyal belediyecilik sözü

  • Ege Postası
  • 06.02.2019 - 16:24

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP ve İYİ Parti ittifakı kapsamında İYİ Parti’ye bırakılan Kiraz’da belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Emin Avşar, seçim çalışmalarının startını verdi.

İYİ Parti İzmir il Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın da katıldığı seçim ofisi açılışında kalabalık partili gruba seslenen İYİ Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Avşar, her zaman ulaşılabilen bir başkan olacağı sözünü verdi.

KAZANAN BİZ DEĞİL KAZANAN KİRAZ OLACAK

Sosyal belediyecilik anlayışının imzasını atacaklarını belirten İYİ Parti Kiraz Belediye Başkan Adayı Avşar, şu vaatlerde bulundu:

“Ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağız. Kiraz ve mahallelerimizde hizmeti eşit ve adil olarak dağıtacağız. Tüm köylerimizin yollarını ve içme suyu sorununu biz bitireceğiz. Köylerimizin tamamında yazlık, üstü kapalı düğün salonlarını yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Belediyede çalışan işçilerimizin haklarını koruyacağız. Gençlerimize ve halkımıza hizmet veren sosyal tesisleri ilçemize kazandıracağız. Sosyal belediyecilik anlayışının imzasını Kiraz’da biz atacağız. Her zaman halkının yanında, halka gülümseyen, halkı gülümseten hizmet anlayışıyla Kiraz’ı yöneteceğiz. Büyük köy görünümündeki ilçemizi, genel ve sosyal tesisler alanında yapacağımız hizmetlerimizle modern bir ilçe yapmaya söz veriyorum. Kazanan biz değil kazanan Kiraz olacak.”

İYİ PARTİ İL BAŞKANI KIRKPINAR, AVŞAR’DAN SÖZ ALDI

Avşar’ın seçim ofisi açılışına katılan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise Avşar’dan başkanlık yapacağı zaman kapısını her zaman halka açık tutma sözü aldı. Kırkpınar, “Kiraz’da sosyal belediyecilikte örnek olacağız. Kapınız her zaman halka açık olsun” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.