Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer il yönetimiyle buluştu; Masada üç kritik konu

Soyer il yönetimiyle buluştu; Masada üç kritik konu

Adaylığı açıklandıktan sonra çalışmalarını sürdüren CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, bugün il başkanlığını ziyaret etti. Burada CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile basın açıklaması yapan Soyer, daha sonra il yönetim kurulu üyeleriyle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Soyer il yönetimiyle buluştu

  • Ege Postası
  • 06.02.2019 - 13:55

EGEPOSTASI- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, bugün il başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinin yol haritasının konuşulduğu ve durum değerlendirmesi yapıldığı aktarıldı.

İl yöneticilerinden aday gösterilmeyen isimlerle bir araya gelinmesi önerisi gelirken, buluşmanın gelecek hafta için programlanması konusunda görüş birliğine varıldı. Soyer'in kampanyasının il yönetiminin öncülüğünde yürütüleceği bir başka kampanya olmayacağı belirtildi.

Toplantıda, hedeflenen oy oranı yüzde 60 olarak belirlenirken, Soyer’in İzmir için düşündüğü, hayata geçireceği projelerin ise 15 Şubat’tan sonra düzenleyeceği bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

Soyer ve İl Başkanı Yücel yarın da 09.00'da ilçe başkanları ve ilçe belediye başkan adayları ile kahvaltıda bir araya gelecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.