Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş’te Boyacı aday

Ödemiş’te Boyacı aday

Kongre sürecine başlayan CHP’de Ödemiş İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Erdem Boyacı “Bu uğurda verilecek mücadelede en çok çalışan, en çok ter akıtan olmak için, kol kola omuz omuza, gençlerle çoğalarak beraber yürümeye adayım” dedi. 'Ter akıtmak için göreve talibim'

  • Ege Postası
  • 20.11.2017 - 15:02

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Ödemiş İlçe Başkan Adayı Erdem Boyacı Ödemiş ilçe başkan adaylığını açıkladı. Malumun ilanı dediği açıklamasında Boyacı “Sandıkta oyumuz, sınavda sorumuz çalınırken, 90 yıllık birikimlerimiz tek tek satılır, bir karanlığa doğru sürüklenirken, umudun ve özgürlüğün ülkesini, herkesin Türkiye’sini kurmak için, Ödemiş için bir araya gelmeliyiz. Siyaset, insanın birbirini kötülemesi değildir. Siyaset insanların farklılıklarını ortaya çıkartıp toplumu ikna etmesi, toplumsal yarara hizmet edebilmesidir. Siyaset sadece seçme ve seçilme yarışı değildir. Birbirimize sahip çıkmalıyız. Biz insanları bölerek, ötekileştirerek değil, Kuvay-i milliye ruhuyla, bu efe topraklarında herkese kucak açarak geleceği, beraberce örmeliyiz” diye konuştu.

BAHAR GELİYOR

Değişimin gerekliliğini vurgulayan Boyacı “Üç aralıkta yapacağımız kongremize bahar geliyor. Gelecek gençliğindir ve değişmeyen tek şey değişimdir. Üç aralıkta tabanın sessiz çığlığının sesi, adaletin ve yeniliğin neferi olmak için, bu büyük aileyi birleştirip büyütmek için, Ödemiş için, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığına, örgütümün bir neferi olarak ve onun teveccühüyle adayım. Adayım, çünkü 42 yaşında Cumhuriyetimizi kuran, Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına, gençliğe emanet ettiği Cumhuriyet değerlerine ve devrimlerine sahip çıkmak için ve sadece onun emaneti kabul edebileceğim Cumhuriyet Halk Partisinde neferliğe adayım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.