Dolar 32,5948
%0.33
Euro 35,0146
%0.12
Altın 2.451,610
%0.63
Bist-100 9.763,00
%0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkandan adaya 'Mesafeli' destek

Başkandan adaya 'Mesafeli' destek

İzmir'in Ödemiş ilçesinde partisinin ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan CHP'nin eski ilçe başkanı ve patates üreticisi Mehmet Birlik'e mevcut İlçe Başkanı Nazan Dönmez destek verdi. Dönmez, tüm adaylara eşit mesafede olduğunu söyledi. Basın açıklamasında yanında durdu

  • Ege Postası
  • 15.11.2017 - 17:40

CHP İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Ödemiş İlçe Eski Başkanı Mehmet Birlik, mevcut başkan Nazan Dönmez ve çok sayıda partilinin katılımıyla basın açıklaması yaptı.

CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve 3 Aralık'ta yapılacak ilçe  başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını belirten Nazan Dönmez, tüm başkan adaylarına eşit mesafede olduğunu söyledi. Dönmez, 3.5 yıldır ilçe başkanlığı görevini severek yürüttüğünü belirterek, "Hiçbir zaman emanetçi bir başkan olmadım. Ben burada ilçe başkanlığı görevinden ayrılsam da hiçbir zaman CHP'den ayrılmıyorum. Bu yüzden 3 Aralık'ta ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olanlar adaylığını burada  açıklayabilir. Herkese eşit  mesafedeyim. Burada  aday olan Mehmet Birlik'e de adaylık yolunda şimdiden başarılar diliyorum" dedi. 2019'da yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğunu hatırlatan Dönmez, tüm partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Partisinin Ödemiş'te mutlaka belediye başkanlığı seçimlerinde zafer kazanacağını savunan Nazan Dönmez, CHP'liler olarak hep birlikte, el ele ve gönül gönüle bunun için çalışacaklarını söyledi. 

CHP Ödemiş İlçe Başkan adayı Mehmet Birlik ise partisine her zaman minnet borcu bulunduğunu belirterek "Genel, Cumhurbaşkanlığı ve Ödemiş Belediye Başkanlığı seçimlerinde partimizi iktidar yapmak için siz değerli partililerimizle beraber var gücümüzle çalışacağız. Şahsım ve örgütümüzün dileği olan Ödemiş'te yerel yönetimi devralmak en büyük amacımız ve onur kaynağımız olacaktır. Göreve geldiğimiz takdirde şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ön seçim yapılması için var gücümüzle çalışacağız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.