Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Yıldırım 3 yılını değerlendirdi

AK Partili Yıldırım 3 yılını değerlendirdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6’ıncı Olağan Kongre öncesinde, İzmir’in de içinde bulunduğu 30 büyükşehirdeki ilçe ve il kongrelerini erteleme kararı aldı. Gözler İzmir’de de gerçekleşecek olan ilçe kongreleri ve il kongresine çevrilirken, İzmir’in 30 ilçesindeki metropol ilçe belediye başkanları Egepostası’na konuşarak görev sürelerini değerlendirdi. AK Partili Yıldırım 3 yılını değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 20.11.2017 - 13:13

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Yaklaşık 3 yıldır başkanlık görevini sürdüren AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, görev süresi boyunca vatandaşla ve teşkilatla iç içe bir yönetim anlayışını hakim kıldıklarını belirtti.

İzmir’in nüfus anlamında en büyük ilçelerinden biri olan Konak’ın 113 mahallesinin her birinde bulunduklarını, ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, her Salı gerçekleştirdikleri Halk Günleri ile de vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyerek, çözüm üretmek için tüm teşkilat yöneticileriyle koordineli bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

DÜNYA KADAR İŞ YAPTIK

Sözlerine, “Konak’ta dünya kadar iş yaptık. 3 yıldır ilçe başkanlığımız süresince her zaman teşkilatımızla ve vatandaşlarımızla birlikte olmayı ilke edindik” diye başlayan AK Parti Konak İlçe Başkanı Yıldırım, “3 seçim ve bir de işgal görünümlü darbe girişimi yaşadık. 7 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonuca ulaşamadık ancak 1 Kasım’da toparladık ve oyumuzu ciddi oranda arttırdık. Yine 16 Nisan referandumunda da 1 Kasım’da da oy artışı sağladık. 15 Temmuz sürecinde de özellikle o gece Konak Meydanı’na hızlı bir şekilde teşkilatımızla birlikte hareket ederek sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısından önce reaksiyon göstererek, bu alçak girişimin karşısında durduk. 27 gün boyunca nöbetlerin tutulduğu Konak Meydanı’nda ev sahibi olmanın gerekliliğini yerine getirdik. Tüm arkadaşlarımızla 27 gün boyunca alandaydık ve farklı ilçelerden gelen misafirlerimizle de yakından ilgilenmeye gayret gösterdik. Yine bu süreçte ilçemizin sorunlarının kamuoyu gündemine taşınması konusunda kitle iletişim araçlarını aktif olarak kullanmağa çalıştık” diye konuştu.

ÖNCE TEŞKİLATIN RÖNTGENİNİ ÇEKTİK

Göreve başlar başlamaz önce tüm teşkilatın röntgenini çektiklerini, mahalle yapılanmalarını gözden geçirdiklerini, eksikleri tamamladıklarını kaydeden Başkan Yıldırım,

“Göreve başlar başlamaz önce teşkilatın röntgenini çektik. Mahalle yapılanmalarımızı gözden geçirdik. Varolanları güçlendirdik. Eksikleri tamamlama yoluna gittik. Teşkilatımızın yanında olarak özgüvenlerini arttırma gayreti içerisinde olduk. Alanda görünür, bilinir bir teşkilat yapısına kavuşmayı hedefledik. Ayrıca ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla, oda ve esnaf temsilcileriyle, dernek yöneticileriyle, iletişime geçtik. Ve bağlarımızı güçlendirme gayreti içerisinde olduk. Teşkilat kademelerimizin, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızın uyum içerisinde aynı hedefe yönelik olarak çalışmalarını sağlama gayreti içerisinde olduk” dedi.

KONAK’TA YEREL ANLAMDA BAŞARISIZ BİR BELEDİYECİLİK SERGİLENİYOR

Konak’ın yerel anlamda kötü yönetildiğini savunan AK Partili Başkan Temel Yıldırım, Konak’ın sorunlarının çözümü için tüm oda, vakıf, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumlarıyla işbirliği içerisinde ve istişare ederek çalıştıklarını dile getirdi:

“Yerel anlamda kötü yönetilen Konak’ın başarısız belediyeciliğini 113 mahallemizde ve basın yoluyla kamuoyunda dile getirdik. Şehit aileleri ve gazilerimizle yakın temasımızı sürdürdük. Her Salı kesintisiz yaptığımız Halk Günleri ile başta istihdam talepleri olmak üzere hem tabanımızın, hem teşkilatımızın hem de vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verme gayreti içerisinde olduk. İlçemizin kamusal sorunlarının çözümü noktasında da gerekli koordinasyonu sağlamaya çalıştık.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.