Dolar 32,5948
%0.33
Euro 35,0146
%0.12
Altın 2.451,610
%0.63
Bist-100 9.763,00
%0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te o mahalleye sulama suyu müjdesi

Ödemiş'te o mahalleye sulama suyu müjdesi

Ödemiş Belediyesi kırsaldaki mahallelerde sulama suyu hattı şebekesi çalışmaları hızla devam ederken Kızılca Mahallesinde yaşayan vatandaşlar sulama suyuna kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 10:05
İlçe sınırları içinde yaşayan her vatandaşın belediye hizmetlerinden eşit olarak yararlanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi tarım yapılan bölgelerde sulama suyu şebeke hattı yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda Hamam Mahallesi Çukur mevkiindeki çalışmaları tamamlayan ekipler, bu hafta Kızılca Mahallesindeki şebeke çalışmasının ilk etabı tamamlandı. Bir haftalık çalışma sonucunda 1300 metre sulama hattı döşendi. İlk etabın tamamlanmasıyla 900 dekar arazinin sulama suyundan faydalanması sağlandı.
Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Demirdere, Cevizalan ve Küçükören mahallelerindeki çalışmalar da hızla  devam etmektedir.

Ödemiş Belediyesi Yüzme Havuzu 1 Haziran’da açılıyor

Öte yandan yaz aylarında gençlerin ve en çocukların tercih ettiği 125. Yıl Kültürpark içinde bulunan yüzme havuzu 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren açılıyor.

Yetişkinler ve çocuklar için olmak üzere iki ayrı havuzun bulunduğu kompleks, yaz ayları boyunca her gün 10.00-17.30 saatleri arasında hizmet verecek olup, her yıl olduğu gibi havuz Salı ve Cuma günleri bayanlara, Pazar günü ise ailelere özel olacak. 

Sezon için gerekli bakım ve onarımı yapılan havuzda; su taşma kanalları, duş, tuvalet ve giyinme kabinlerinin tamiri yapıldı. Teknolojik filtrelerle su devir daim edilerek temizlenen havuzda, otomatik klor ve PH ölçüm cihazları ile suyun klor ve PH değerleri sürekli ölçülmektedir. Havuz içinde bulunan kafeteryada soğuk sıcak içecekler ve aperatif yiyecekler bulunmaktadır.

Her türlü teknik alt yapısına sahip yüzme havuzu özel gün ve geceler içinde kiralanabilmektedir

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.