Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da kadınlar iş hayatına adım atıyor

Karabağlar'da kadınlar iş hayatına adım atıyor

Karabağlar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliği ile mahallelerde kadın girişimcileri arttırma ve yaygınlaştırma projesi kapsamında 150 kadına semt evlerinde 2 gün süren girişimcilik eğitimi verildi.

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 09:53
İZMİR - Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katılarak girişimci kadınlara destek verdi. Evin reisinin kadın olduğunu,  kadınların annelik iç güdüsüyle her zaman daha fedakar olduğunun altını çizen Başkan Selvitopu “Ulu Önder Atatürk tüm çalışmalarında kadınların toplumsal yaşam içinde yer almasını istemiştir. Bizlerin de hedefi budur. Kadınlarımız kendilerini ispat etmiştir. Anneliğin verdiği güçlü bir fedakarlık duygusu vardır. Umuyoruz ki bu eğitimden gelen girişimci kadınlar güzel işler yaparlar kendi ailelerine belki de kuracakları işyerlerine ekonomik olarak katkı sağlarlar. Bunlar hayal değil,  çalıştıktan sonra bunları başarabilirsiniz. Kavacık’ta bu gücü gördüm. Kavacık’ta kadınlar örnek bir çalışma içersindeler.  Bizler de yerel yönetim olarak elimizden gelen her türlü desteği göstereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” diye konuştu.



TOPLANTIYA KİMLER KATILD?
Yoğun ilgi gösterilen toplantıya (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Görevlisi Ali Çelik,  İŞKUR  İş Meslek Danışmanı Andaç Özaslan, KOSGEB Müdürü Mustafa Çanakçı , TOBB İzmir Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Filiz Uçar , İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Temsilcisi Serkan Ceylan, İzmir SGK Karabağlar Şube Müdürü Meral Dokumacı , İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Danışmanı Murat Yeter sırayla söz alarak girişimci kadınların merak ettiği soruları yanıtladı ve kurumlarının yaptıkları projeleri anlatarak kadınlara yol gösterdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.