Dolar 32,3570
%-0.38
Euro 34,7969
%-0.03
Altın 2.395,620
%-1.12
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de 94.üncü Zafer yılı coşkusu

Narlıdere’de 94.üncü Zafer yılı coşkusu

Narlıdere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıl kutlamaları coşku içerisinde gerçekleştirildi. Kutlama programı dahilinde Narlıdere Demokrasi Meydanı ve Narlıdere şehitliğinde düzenlenen törenlerin yanı sıra 30 Ağustos Şehitlere saygı yürüyüşü gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2016 - 12:20

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıl kutlamaları çerçevesinde Narlıdere’de düzenlenen ilk tören Narlıdere Demokrasi meydanında gerçekleştirildi. Törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Garnizon Komutanı İstihkam Albay Levent Akkaya, CHP PM Üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, sivil toplum örgütü temsilcileri, Dernekler ve Narlıdereliler katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Narlıdere Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasının ardından Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi tören şeref defterini imzaladı. 30 Ağustos Zafer bayramı münasebetiyle bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Kaymakamı Çiftçi, ‘Zaferlerle dolu tarihimizin gururunu yaşıyoruz’ diyerek sözlerine başladı. Çiftçi “ 30 Ağustos’un yeri bir başka ve anlamı büyüktür. Her şeyimizi borçlu olduğumuz Ulu önder Atatürk. Ölümünden 78 yıl sonra bile bu kadar sevilen ve maneviyatı yüksek bir lidere sahibiz. Büyük Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyor, hepinizin şanlı zafer bayramını kutluyorum”  dedi.

Zafer bayramı konulu Okunan şiirler ve konuşmaların ardından tören alanını dolduran kalabalık, büyük Türk bayrağı ve büyük Atatürklü Bayrağı’nın önderliğinde, Narlıdere şehitliğine kadar sürecek olan yürüyüşe geçildi.

‘30 Ağustos Şehitlere saygı yürüyüşü’ ellerinde bayraklarla Mithatpaşa caddesini dolduran kalabalık ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ile teröre lanet okudu. Narlıdere şehitliğine ulaşan kortej burada gerçekleştirilen törene katıldı. Şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesinin ardından şehit mezarlarına kırmızı karanfiller sunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.