Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pamucak'ta kamp ateşi engelli vatandaşlar için yakıldı

Pamucak'ta kamp ateşi engelli vatandaşlar için yakıldı

İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki Pamucak Sosyal Tesisleri'nde engelli vatandaşları aileleri ile birlikte bir araya getirerek sosyalleşmelerini sağlayan Selçuk Belediyesi, kampın son gününde barbekü partisi verdi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2016 - 09:26

Her yıl ilçede yaşayan engelli vatandaşları Pamucak Sosyal Tesisleri'nde kampta buluşturan Selçuk Belediyesi, kamp ateşinin yakıldığı kampın son gününde engelli vatandaşlara barbekü partisi vererek müzik eşliğinde doyumsuz bir gece yaşattı. Bir hafta süresince tatilin keyfini çıkaran vatandaşlar, kendilerine böyle bir imkan tanıyan AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

Ateş etrafında toplanan ve bir hafta süresince gördükleri izcilik eğitiminde öğrendiklerini sergileyen Selçuk Belediyesi İzci Grubu, 10'uncu Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi. Tüm katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlanan engelli bireyler, daha sonra Selçuk Belediyesi Müzik eğitmeni Koro Şefi Neyzen Murat Gezer eşliğinde koro üyelerinin seslendirdikleri THM ve TSM müziği ile dans edip doyasıya eğlendi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.