Dolar 32,3513
%-0.4
Euro 34,7228
%-0.24
Altın 2.409,220
%-0.56
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mustafa İnce'den, Mustafa İnce'ye 'geçmiş olsun'

Mustafa İnce'den, Mustafa İnce'ye 'geçmiş olsun'

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Çamlı Mahallesi’nde trafik kazası geçirip ölümden dönen adaşı Mustafa İnce’yi Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Servisi’nde ziyaret etti “Geçmiş olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.02.2016 - 10:22
Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren üç çocuk babası Mustafa İnce (54) yaşadığına inanamadığını belirterek şunları söyledi:

“Ben besicilikle uğraşıyorum. Akşam vakti hayvanları otlattıktan sonra evime dönerken yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordum. Gözümü açtığımda hastanede olduğumu anladım. 110 kilometre hızla gelen bir araç, kavşakta bana çarpmış ve kolum, bacağım, boynum her tarafım kırılmış. Malesef Çamlı’nın girişindeki kavşakta hiç bir trafik uyarıcı levhası yok. En azından uyarıcı bir ışık konulursa araçlar bu kavşağa geldiği zaman hızını keser. Daha önce bu kavşakta meydana gelen kazalar sonucunda son bir yılda dört kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda insan yaralandı. Ben de ölümden döndüm. “



MAHALLE SAKİNLERİ İSYANDA
Çamlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakır, “Her gün binlerce aracın gelip geçtiği Seferihisar duble yolunda yer alan bu kavşakta hiç bir uyarıcı ışık veya tabela yok. Karayolları tarafından gerekli çalışmanın, acilen yapılmasını istiyoruz.Halkımız çok tedirgin. Eğer gerekli önlem alınmazsa eylem yapacak” diye konuştu.

Daha önce aynı kavşakta aracın çarpması sonucunda yaralanan mahalle sakinlerinden Fatma Ataay “Daha önce bu yolda bana da bir araç çarptı, yaralandım ve ölümden döndüm. Yetkililerin sesimizi duymasını ve bir an önce önlem almasını istiyoruz. Aksi takdirde eylem yapacağız ve bu yolu trafiğe kapatacağız” dedi.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Çınar, yolun karşı tarafında oturduğunu ve hergün çarşıya gelip gitmek zorunda olduğunu belirterek, “Bu yolu devamlı kullanmak zorundayız. Burada defalarca ölümlü kaza oldu.İlgili makamlara defalarca müracaat ettik. Buradan 80-100 kilometre hızın altında giden araç yok. Daha fazla insanın canının yanmasını istemiyoruz” diye konuştu.

Hafta sonu kaza sonucu ağır yaralanan Mustafa İnce’nin akrabası olan Suat İnce,”Eğer yetkililer duyarlı olmaz ve gerekli önlem almazsa bir gün biz de bu yolu trafiğe kapatacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.