Dolar 32,2286
%-0.14
Euro 35,0781
%-0.02
Altın 2.502,250
%1.46
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da kaliteli ulaşım zirvesi

Bornova’da kaliteli ulaşım zirvesi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası üyesi olan servis şoförleriyle biraraya geldi. Şahin Tepesi Kafeterya’da düzenlenen toplantıda şoförlerin sorularını cevaplayan Başkan Atila, ulaşım başta olmak üzere yaptıkları yatırımları ve planladıkları hizmetleri anlattı. Bornova'da Başkan Atila ve şoförlerden

  • Ege Postası
  • 03.02.2016 - 11:48
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Şahin Tepesi Kafeterya’da düzenlenen toplantıda, Bornovalı  servis şoförleriyle biraraya geldi. Toplantıda Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı, servisçilerin yaşadığı zorlukları anlatırken, Başkan Atila da şoför esnafının görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını yanıtladı.
 
Servis şoförlüğü yapmanın büyük önem taşıdığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Çok değerli bir iş yapıyorsunuz. Vatandaşlarımızı işlerine götürmenin yanında, bizler sizlere çocuklarımızı emanet ediyoruz” dedi. Bornova’da doğup büyüdüğünü de hatırlatan Başkan Atila, “Biz vatandaşlarımızın destekleriyle ‘evimiz’ dediğimiz Bornova’ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizler de bizler gibi kamu hizmeti yapıyorsunuz. Sizlerin işinizi yaparken yaşadığınız problerimi aşmak için biz de elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Yol çalışmaları devam ediyor
Bornova’da ulaşım imkanlarını daha da kaliteli hale getirmenin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını vurgulayan Başkan Olgun Atila, “Bunu da elimizden geldiğince gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Topçu Tugayı’nın önündeki yolun büyük bir bölümü trafiğe açıldı. Altındağ ve Çamdibi bölgesinde de yeni yollar açmak için çalışmalar yapıyoruz. Biz belediye olarak her yıl bütçe hazırlıyoruz ve bu doğrultuda yol haritamızı belirliyoruz” dedi.
 
Bornova Belediyesi’nin kenti ileri taşımak için yaptığı Doğanlar Stadı, Altındağ Kapalı Spor Salonu, Dost Market ve Dost Kart gibi hizmetleri de anlatan Başkan Atila, ortak akılla harket ettiklerini belirterek şöyle konuştu: “En büyük paydaşımız olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversiteler, sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız ve siz değerli esnaflarımıza çok teşekkür ederiz.”
 
Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı da “Biz Bornova’nın kahrını çeken kişileriz. Başkanımızın bize gösterdiği destek için çok teşekkür ederiz. Daha güzel bir Bornova için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.