Dolar 32,2435
%-0.1
Euro 35,1249
%0.11
Altın 2.496,000
%1.21
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğançay’a yeni gişe

Doğançay’a yeni gişe

Bayraklı Belediyesi vergi ve harç gibi ödemelerin gerçekleşmesi için Doğançay Şantiye’ye gişe açtı. Vatandaşlar gişede, damga vergisinden geçici teminat bedeline kadar tüm borçlarını ödeyip diğer işlemlerini de yapabilecek. Bayraklı Belediyesi'nden hayatı kolaylaştıran hizmet

  • Ege Postası
  • 03.02.2016 - 11:53
Bayraklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Doğançay Şantiye’de de bir gişe kurarak vatandaşlara yeni noktada hizmet vermeye başladı. Burada damga vergisi, her türlü iş makinesi kiralama, moloz alım ücreti, belge ücreti, deprem testi, geçici teminat bedeli, ihale dosyası satış bedeli, kanal temizleme ücreti, kesin teminat bedeli, pis su şikayet ücreti, tretuar vizesi müraacat ücreti ve yol harcamalarına ait katılım bedeli gibi kalemlerle ilgili ödemeler yapılabilecek. Gişede emlak, çevre-temizlik, ilan-reklam gibi emlak kalemlerini de kabul ediliyor.

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Gişenin Bayraklı’nın diğer hizmet binalarında bulunan ödeme noktalarından hiçbir farkı olmadığını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlarımızın belediyeye ait tüm borçlarını bu vezneye gelerek ödeyebilirler. Yeni gişe Doğançay’da yaşayanlar için büyük kolaylık sağlayacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.