Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Mobilya’nın Kalbi Karabağlar” fotoğraf yarışması

“Mobilya’nın Kalbi Karabağlar” fotoğraf yarışması

Karabağlar Belediyesi tarafından, mobilya günleri kapsamında "Mobilya'nın Kalbi: Karabağlar" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek. Yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılar katılabilecek. Son katılım tarihi 28 Nisan olarak belirlendi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2016 - 10:31
Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki mobilya sektörüne eski günlerini kazandırmak, bölgede üretilen mobilyaları ve mobilya ustalarının hikayelerini arşivlemek aynı zamanda ilçenin mobilya sektörüne görsel bir bellek oluşturmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenleniyor. Mobilya Günleri kapsamında yapılacak olan etkinliğin seçiçi kurulu Ege Üniversitesinden Yrd Doç Ahmet İmançer, Fotoğraf Sanatçısı Charles Richards, Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Güngörmüş, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Yıldıztekin ve Akademisyen Nail Özlüsoylu’dan oluşacak.

Yarışmada dereceye girenlere 1.lik 2.lik ve 3.lük ile jüri özel ödülü ve aldıkları dereceye göre para ödülü verilecek. Aynı zamanda sergilenmeye değer görülen tüm fotoğraflar da belediyenin çıkartacağı özel mobilya kitabında yer alacak. Yarışma ile ilgili bilgi almak isteyenlerin www.karabaglar.bel.tr adresinden veya 414 77 60 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.