Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te zabıta göz açtırmıyor

Menderes’te zabıta göz açtırmıyor

Menderes Belediyesi zabıta ekipleri, pazaryeri denetimlerinde işgaliyeye, fiyat istismarlığına, sağlıksız koşullara göz açtırmıyor.

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 09:49
Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçede kurulan pazarlarda denetimler gerçekleştiriliyor. Yapılan denetimler kapsamında satılan ürünlerin sağlık açısından sorun oluşturmamasına dikkat edilirken, fiyat istismarlığı yapılmaması ve işgaliye için önlemler alınıyor. Uygulama kapsamında belediye tarafından belirtilen kurallara uymayan pazarcılar uyarılıyor.

Halkımız için

Denetimlerin sürekli olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Zabıta ekiplerimiz ilçemizdeki pazaryerlerinde denetimlerini aksatmadan gerçekleştiriyor. Böylelikle vatandaşımızın mağdur duruma düşmemesi sağlanıyor. Halkımız için gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Onların sağlığı ve huzuru için her türlü uygulama gerçekleştiriliyor. Bu denetimlerden pazar esnafımız da memnun. Onlarla birlikte ortak çözüm ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Böylelikle hem fiyat istismarlığı son buluyor hem de sağlıksız koşullarda satış gerçekleşmemiş oluyor” dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.