Dolar 32,5229
%0.11
Euro 34,9322
%-0.11
Altın 2.435,770
%-0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te Çiftçi Kadınlar Günü

Menderes’te Çiftçi Kadınlar Günü

Menderes’te Dünya Çiftçi Kadınlar Günü ve Dünya Gıda Günü nedeniyle 15 Ekim Perşembe günü etkinlik düzenlenecek. Gün boyu sürecek etkinliklere tüm İzmirliler davet edildi.

  • Ege Postası
  • 13.10.2015 - 09:37
İZMİR - 15 Ekim Dünya Çiftçiler Günü ve 16 Ekim Dünya Gıda Günü nedeniyle Menderes Kaymakamlığı, Menderes Belediyesi, Menderes İlçe Tarım Müdürlüğü, Menderes Ziraat Odası tarafından ortak etkinlik düzenlenecek.  15 Ekim Perşembe günü Menderes Belediyesi Kültür Merkezi ve Menderes Stadı’nın önünde gerçekleşecek etkinlikler gün boyu devam edecek.


Yoğun program
Etkinlik, Menderes Belediyesi Kültür Merkezi’nde Menderes’teki çiftçi kadınların çalışmasını anlatan sinevizyon gösterisiyle başlayacak. Protokol konuşmalarının gerçekleşeceği etkinlik, çiftçi kadınlar arasında düzenlenecek yarışma ile devam edecek.  Menderes Stadı önünde kurulacak stantlarda ise ilçede üretimde bulunan işletmeler, yerel ürünleri vatandaşlara sunacak. Yerel lezzetlerin ikram edileceği stantlar gün boyu açık kalacak.



Çiftçimizi önemsiyoruz
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, etkinliğin önemine vurgu yaparak, “ Menderes Belediyesi olarak etkinlikte çiftçilerimizle, üreticilerimizle bir arada olacağız. Özellikle kadın çiftçilerimizi önemsiyoruz. Onlar için gerekli her türlü çalışmanın içinde olacağız. Bu kapsamda 15 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.