Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir Meclisi'nde terör saldırısı kınandı

Büyükşehir Meclisi'nde terör saldırısı kınandı

Ekim ayının ilk toplantısını gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Ankara anması damga vurdu. Toplantıya bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan meclis üyeleri, Barış Mitingi öncesinde yaşamını yitiren 97 vatandaşı anmayı ihmale etmedi. Büyükşehir Meclisi'nde terör saldırısı kınandı

  • Ege Postası
  • 12.10.2015 - 20:35
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yönetiminde gerçekleşen Ekim ayının ilk meclis oturumu geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleşen kanlı terör saldırısı sonrasında yaşamını yitiren vatandaşlar için yapılan saygı duruşu ile başladı. Barış Mitingi öncesinde 97 vatandaşın hayatını kaybettiği ve cumhuriyet tarihinin en kanlı terör olayı olarak kayıtlara geçen olayla ilgili başsağlığı mesajı veren Kocaoğlu, birlik çağrısı yaptı.
 
KOCAOĞLU’NDAN ARITMA ÇIKIŞI
Oturumda AK Parti’li meclis üyelerinin Kiraz’daki arıtma tesisiyle ilgili şikayetlerini değerlendiren ve eleştirilerine yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Burası rantabl bir tesis değil. Yeni tesis için arazi kamulaştırma çalışmalarımız sürüyor. Kiraz’da, Beydağ’da, Ödemiş’te Mordoğan’da, Kınık’ta, Dikili’de, nerede lazımsa çalışıyoruz. On ilçede nasıl yaptıysak, dokuz ilçeye de yapacağız. Ancak bu işler zaman alıyor. Arıtma konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm imkanlarını kullanıyor. Çevre yatırımları konusunda yeni bağlanan belediyeler hariç Büyükşehir Belediyesi’nin ne yaptığı biliniyor. Seferihisar, Urla, Foça, Bayındır, Kemalpaşa, Menemen, Menderes’te arıtma var mıyd? Bunlar zaman alan işler. Kiraz’da arıtma yapmayı en çok ben istiyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.