Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Topluma Kazandırma Projesi’ne Menderes’ten destek

Topluma Kazandırma Projesi’ne Menderes’ten destek

Menderes Belediyesi ile Adalet Bakanlığı İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile denetimli serbestlikten yararlanabilen şüpheli, sanık veya hükümlüler belediye bünyesinde çalıştırılacak.

  • Ege Postası
  • 12.10.2015 - 09:29
İZMİR - Adalet Bakanlığı’nın yürüttüğü Toplumla Bütünleşme Projesi kapsamında Menderes Belediyesi ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı arasında protokol imzalandı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun makamında gerçekleşen protokol törenine, Başkan Soylu ile birlikte İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlikten Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Aydın Apaydın, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürü Ferhat Uçar, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Uzmanı Berna Özkan katılım gösterdi.  Başkan Soylu ve Savcı Apaydın arasında imzalanan protokol kapsamında Menderes Belediyesi bünyesinde denetimli serbestlikten yararlanabilen şüpheli, sanık veya hükümlüler çalıştırılacak.

Yanlarında olacağız
Protokolle ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İzmir Cumhuriyet Başsavcılığımız ile yürüteceğimiz ortak çalışmayla denetimli serbestlikten yararlanma hakkı olan şüpheli, sanık veya hükümlüleri belediye bünyemizde çalıştıracağız.  Amacımız bu tür vatandaşların topluma yeniden kazandırılmasını sağlamak.  Bu kapsamda kendilerinin belediyemiz hizmetlerinde görev almasını sağlayacağız. Bu tür projelere Menderes Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.