Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya 'Genç Fidanlar Parkı'

Karşıyaka'ya 'Genç Fidanlar Parkı'

Karşıyaka Belediyesi; Ankara'da meydana gelen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan patlamalarda yaşamını yitirenleri Barış Şehitleri- Genç Fidanlar Parkı'nda sonsuza kadar yaşatacak. Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki parkın isim verme töreni önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek. Barış Şehitleri Karşıyaka'da yaşayacak

  • Ege Postası
  • 13.10.2015 - 09:35
İZMİR - Ankara'da meydana gelen patlamalar sonucunda yaşamını yitiren vatandaşlarımızı unutmamak ve unutturmamak için harekete geçen Karşıyaka Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki bir parka Barış Şehitleri- Genç Fidanlar Parkı adını verecek. Esin Sitesi içinde bulunan parkta, terör saldırısında yaşamını yitirenlerin isimlerinden oluşan dev tabela ve Genç Fidanlar Anıtı da yer alacak. Barış Şehitlerinin adı bu parkta sonsuza kadar yaşatılacak.



"TEKRAR YAŞAMAMAK DİLEĞİYLE"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Cumhuriyet tarihinin en büyük terör saldırısını yaşadık ve ülke olarak yas içindeyiz. Ciğerimiz yanıyor. Ben de CHP'nin Gençlik Kollarında yetiştim. Demokratik haklarını kullanmak, barış diye haykırmak için Malatya'dan mitinge giden ve saldırıda yaşamını yitiren gençlerimiz gibi onlarca canımızı toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadık. Yitirdiğimiz canları geri getiremeyiz ancak onların anılarını sonsuza kadar ilçemizde yaşatmak için, ilçemizin en güzel parklarından birine Barış Şehitleri - Genç Fidanlar adını veriyoruz. Böylesi acıları tekrar yaşamamayı ümit ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.