Dolar 32,3627
%-0.23
Euro 34,7598
%0.05
Altın 2.438,650
%0
Bist-100 10.018,00
%1.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Magazin ve spor dünyası yine Çeşme'de buluştu

Magazin ve spor dünyası yine Çeşme'de buluştu

Teknik Direktör Yılmaz Vural eşi Seda Vural ile birlikte tatillerine Çeşme’de devam ediyor. Ayayorgi Koyu'nda Marrakech Beach Clup’a giden Vural, iskelede yürürken eşinin elini bir an olsun bırakmadı, yakın dostlarıyla da neşeli dakikalar geçirdi. Bol bol denize giren ve etrafındakilerle şakalaşan Yılmaz Vural, renkli kişiliği ile dikkatleri üzerinde topladı.

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 08:45
HÜRREMSİZ TATİL
'TükenmişlikK Sendromu' ile 'Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılıp Almanya’ya kaçan Meryem Uzerli’nin sevgilisi Can Ateş, oğlu Yigit ile birlikte Çeşme’de tatil yapıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli ile yakında zamanda nikah masasına oturacağı dedikoduları çıkan Can Ateş sorulan sorularını yanıtsız bıraktı. Can Ateş, "Şu an tek amacım oğlum ile birlikte yaz tatilimi geçirmek istiyorum" dedi.



YİNE SADECE ARKADAŞIZ DEDİLER
Geçen yıl Çeşme Alaçatı’da bir restoranda başbaşa yemek yerken görüntülenen oyuncu Erdem Yenerler ile Can Bonomo’nun menajeri Ece Çelebioğlu, Alaçatı’da yine görüntülendi. Birbirlerinden ayrılmayan çift sadece arkadaş olduklarını iddia etti. Alaçatı’da arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Erdem Yenerler ile Ece Çelebioğlu, oldukça keyifli görünüyordu. Fotoğraflarının çekilmesi ile bir anda paniğe kapılarak yüzünü örten ikili gazetecilere arkadaş olduklarını belirtti.



IŞIN KARACA 1 YILIN ARDINDAN
Türk pop müziğin sevilen ismi Işın Karaca, bir yıl aradan sonra Çşeme’de sevenleri ile bir araya geldi. 'Cece Club’ta sahneye çıkan Karaca, sevilen şarkılarının yanı sıra sahne performansı ile büyük alkış aldı. Yaklaşık 1000 kişinin izlediği konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Çeşme’ye ayak basar basmaz "Oh Be" dediğini sevenleriyle paylaşan Işın Karaca, uzun beyaz elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti. Konseri boyunca yerinde duramayan ve kıpır kıpır dansları ile sevenlerine eğlence dolu bir gece yaşatan Işın Karaca, istek parça söylemeyi de unutmadı.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.