Dolar 32,3262
%-0.34
Euro 34,7285
%-0.04
Altın 2.435,900
%-0.11
Bist-100 10.014,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Yıldırım bastırdı, İçişleri Bakanlığı harekete geçti

Bakan Yıldırım bastırdı, İçişleri Bakanlığı harekete geçti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ısrarlı takibi sonucunda Çiğli ve Bayındır ilçelerine yeni hükümet konağı yapılması karar bağlandı. Bakan Yıldırım, "Vatandaşa daha kaliteli hizmet için donanımlı mekanlar gerekli. Yeni hükümet konaklarımızın hizmete girmesi ile Çiğli ve Bayındırlı hemşerilerimiz daha ferah bir ortamda kaliteli hizmet alacaklar." dedi.

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 12:20
İZMİR- Çiğli ve Bayındır ilçelerinin uzun zamandır beklediği ancak bir türlü onaylanmayan yeni hükümet konağı projelerine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ısrarlı takibi sonucunda İçişleri Bakanlığı’ndan onay çıktı. Bakan Yıldırım, Çiğli ve Bayındır’ın ihtiyaç duyduğu hükümet konaklarının yapım işinin İçişleri Bakanlığı 2013 yılı yatırım programına alındığını belirterek, "Vatandaşa daha kaliteli hizmet için donanımlı ve ferah mekanlar gerekli. İki gözde ilçemiz olan Çiğli ve Bayındır’da ne yazık ki hükümet konaklarımız çağın çok gerisinde kalmıştı. Hemşerilerimiz bize bu sıkıntısın iletti biz de İçişleri Bakanımız ile gerekli görüşmeleri yaptık." diye konuştu.
Bakan Yıldırım, hükümet olarak imkanlar ölçüsünde vatandaşlar arasında hiçbir fark gözetmeksizin hizmet getirmeyi amaçladıklarının altını çizdi. Vatandaşların devletle olan ilişkilerinde hükümet konaklarının önemli yeri olduğuna işaret eden Yıldırım, "Yeni hükümet konaklarımızın hizmete girmesi ile Çiğli ve Bayındırlı hemşerilerimiz daha ferah bir ortamda kaliteli hizmet alacak. Çağın gerekleri ile donatılacak yeni hükümet konaklarımızın yapımı 2013 yılında başlayacak." dedi. Yıldırım, 2013 yılı yatırım programına alınan yeni hükümet binası yapım işlerinin en kısa sürede ihale edilmesini beklediklerini söyledi. (Cihan) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.