Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hüseyin Aslan muhtarlarla buluşuyor

Hüseyin Aslan muhtarlarla buluşuyor

Hem verdiği önem hem de sağladığı desteklerle muhtarlık camiasının gönlünde taht kuran Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bu defada İzmirli muhtarları, İzmir’in Avrupa standartlarındaki yaşam merkezi Villakent’te konuk ediyor. Sadece metropol değil köylerde dahil olmak üzere bini aşkın muhtarla bir araya gelecek olan Aslan, başta ‘tarladan sofraya EGEM35’ olmak üzere Ege-Koop’un projelerini anlatacak, birlik ve beraberlik vurgusu yapacak.

  • Ege Postası
  • 15.06.2013 - 11:36
 Aslan, Demokrasi’nin ilk ve temel basamaklarından biri olarak nitelediği muhtarları, Ege-Koop’un sadece İzmir’de değil ülke çapında adından söz ettirmiş olan prestij projesi Villakent’te ağırlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Etkinliğe metropol sınırlar içerisinde görev yapan 743 muhtarın yanı sıra kırsal kesimdeki köy muhtarlarını davet ettiklerini belirten Aslan, “ Pazar günü bini aşkın muhtarımız ve eşleri ile güzel bir etkinliğe imza atacağız. Muhtarlık kurumu son yıllarda her ne kadar ikinci planda kaldı gibi görünse de şahsım adına bu kurumun yerel yönetim anlamında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Baktığınız zaman ülkemiz genelinde 50 bine yakın muhtar hizmet üretmeye çalışıyor. Nüfusuna oranladığınızda bin iki yüz kişiye bir muhtar düşüyor. Bu da onların halka hizmet etme yolunda ne kadar önemli bir yerleri olduğunu gösteriyor” dedi.

MİKROP VE DEMİR DE SAHNE ALACAK…

Pazar günü akşam saat 18.30’da başlayacak etkinlikte ayrıca İzmir sahnelerinin aranılan siması Mikrop ile ‘Sarı Saçlım Mavi Gözlüm’ türküsü ile gönüllerde taht kurmuş olan TRT Sanatçısı, 21. Dönem Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi aynı zamanda da Ege-Koop Ankara Temsilcisi Faruk Demir de sahne alacak. Kızılay’a kan bağışının da yapılacağı etkinlikte sürpriz çekilişlerde yeralacak.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.