Dolar 32,3072
%-0.09
Euro 34,7652
%-0.13
Altın 2.383,640
%-0.41
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmirli'ye soracak

MHP İzmirli'ye soracak

MHP genel seçim öncesi İzmir'de yapacağı çalıştaylar ve kamuoyu yoklamalarıyla seçmenin oy verme tercihini araştıracak. Sosyologlar, istatistikçiler saha çalışmasıyla İzmir'in okuduğu kitaptan dinlediği müziğe, tuttuğu takımdan, nasıl oy verdiğine kadar sorgulayacak. MHP seçim çalışmalarını, siyasi söylemlerini bu araştırmanın sonuçlarına göre şekillendirecek.

  • Ege Postası
  • 28.10.2014 - 10:00
İzmir'de yerel ve genel seçimlerde CHP ve AK Parti'nin ardından gelen MHP, bu kez bilimsel verilerle sahaya inecek. İzmir'den en çok milletvekilini çıkarmayı hedefleyen MHP, İzmirli'nin oy verme davranışını etkileyen unsurları tespit etmek için kamuoyu araştırması yapacak. Sosyologlar, psikologlar, istatistikçiler İzmir'in okuduğu kitaptan, dinlediği müziğe, tuttuğu takımdan, nasıl oy verdiğine kadar yöneltilen soruları değerlendirerek, analiz yapacak. MHP teşkilatı, bu sonuçları çalıştayda yorumlayıp siyasi söylem, slogan ve yol haritası belirleyecek. 

MHP'nin tanıtım ve medyadan sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, "Çalıştaylar ve kamuoyu yoklamalarıyla İzmirli'ye İzmir'i sorarken aynı zamanda MHP'yi de soracağız. Bizden ne istiyor, neler bekliyor. Bizi İzmir'le buluşturacak ortak aklı tespit etmek istiyoruz. Kasım ayı içinde teşkilatın katılımıyla çalıştay yapacağız. Teşkilatın beklentilerini alacağız. İzmir'den yükselen sesi, talepleri çalıştayda değerlendireceğiz. Çalıştaya akademisyenler, STK temsilcileri, gazeteciler, iletişimciler, kanaat önderleri de katılacak" dedi. (ELİF DEMİRCİ/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.