Dolar 32,3349
%-0.07
Euro 34,8362
%0.13
Altın 2.394,150
%-0.11
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den moral konseri!

MHP İzmir'den moral konseri!

MHP İzmir İl Teşkilatı, koronavirüs salgını nedeniyle İzmir sokaklarında vatandaşların moral ve motivasyonunu artırmak için “EVDE KAL İZMİR, EVDE KAL TÜRKİYE...” turu düzenledi. Ayrıca Alsancak'taki yeni hizmet binasında mini bir müzik ziyafeti verildi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2020 - 12:44

EGEPOSTASI- İzmir’de dün MHP İl Teşkilatı’nın organizasyonuyla müzisyenler koronavirüs salgını nedeniyle moral konseri verdi. 

MHP İzmir’den yapılan açıklamada, “Koronavirüs salgını dolayısıyla evinde kalan İzmir'li hemşehrilerimize Alsancak'taki yeni hizmet binamızda moral ve motivasyon için mini bir müzik ziyafeti verdik. Birlikte Başaracağız Türkiyem...” denildi.

İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İl Yöneticisi Tuncay Arslan ve beraberindekiler moral konserinin ardından Alsancak,  Bayraklı ve Karşıyaka’da halka moral vermek adına tur attı. MHP’liler  “EVDE KAL İZMİR,  EVDE KAL TÜRKİYE...” mesajı verdi.

KARŞIYAKA TEŞKİLATI KİTAP DAĞITTI

Ayrıca Karşıyaka ilçesinde kitap dağıtımı yapıldı.  Okulların tatil edilmesi ile evde kalan 6-14 yaş gurubu çocuk ve gençler için, 'Bir Çocuk Bir Kitap 1000 Umut' kampanyası başlatılmıştı.

Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülden Yıldırım’ın öncülüğünde teşkilat üyeleri kitap dağıttı.

İlçe Başkanı Yılmaz, "İlçemizin Örnekköy, Latife Hanım, Zübeyde Hanım, Bahriye Üçok, Cumhuriyet, Bahariye, Goncalar, Demirköprü, Donanmacı, Nergiz, İnönü Mahallelerinin Muhtarlarına ulaştırdığımız kitaplar; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'u, Dede Korkut Hikâyeleri, Nasrettin Hoca Hikâyeleri, Ömer Seyfettin Hikâyeleri ve Türk düşünce ve fikir dünyasının önemli ismi Ziya Gökalp'in kitapları ile çeşitli dünya klasiklerinden oluşuyor. MHP İzmir İl Başkanlığımızın da destek verdiği bu kampanya ile çocuklarımız ve gençlerimiz, bir taraftan okuma alışkanlıklarını artırarak zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirirken, diğer taraftan da milli kültürümüzü yansıtan kitapları ve dünya klasiklerini okuyarak, dünyaya bakış açıları ile genel kültürlerini geliştireceklerini düşünüyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.