Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel'den sert çıkış: Maske dağıtmayı bile beceremeyenlere örnek olsun

CHP’li Yücel'den sert çıkış: Maske dağıtmayı bile beceremeyenlere örnek olsun

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Büyükşehir Belediyesi’nin maskematik uygulamasını örnek göstererek AK Parti Hükümeti’ne sert eleştirilerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 17.04.2020 - 10:53

EGEPOSTASI – Koronavirüs salgınıyla savaşan Türkiye’de maske sıkıntısı devam ediyor. Önce Ticaret Bakanlığı tarafından uygun fiyata satılacağı söylenen, ardından, PTT tarafından başvuruları yapılan ancak bir türlü gelmeyen ve son olarak eczaneler tarafından dağıtılmaya başlanan maskeler ülkenin en önemli gündem maddelerinden olmaya devam ediyor. İzmir’de pazartesi günü dağıtılmaya başlanan fakat pek çok ilçedeki eczanelere gönderilemeyen maskeler yüzünden vatandaş günlük işlerini yapmakta zorlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yöndeki taleplere göre uygulamaya koyduğu maske matik uygulaması iste Türkiye’ye örnek olacak türden. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de bu uygulamayı sosyal medyadan duyurdu.

CHP’li Yücel AK Parti Hükümetini eleştirerek söyle paylaştı: “Maske dağıtmayı bile beceremeyenlere örnek olsun. Siz bu ülkeyi de, krizi de yönetemiyorsunuz ama CHP'li belediyeler halkın ihtiyaçlarını ve sorunlarını her türlü baskıya ve engellemeye rağmen çözmeye devam ediyor.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.