Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den Soyer'i eleştiren AK Partililere çok sert yanıt

CHP'li Yücel'den Soyer'i eleştiren AK Partililere çok sert yanıt

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik AK Parti cephesinden gelen eleştirilere çok sert yanıt verdi. 

  • Ege Postası
  • 17.04.2020 - 22:52

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan gelen eleştirilere çok sert yanıt verdi. 

Toplu ulaşımda oluşan yoğunluğa ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç  Soyer'in başlattığı dayanışma kampanyasına yönelik AK Parti'den sert eleştiriler gelirken, AK Partililere cevap CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi.

Yücel, Başkan Soyer'e sahip çıkarken, sosyal medayadan şu açıklamayı yaptı; 

"Bu sürecin nasıl yönetileceğini öğrenmek istiyorsanız dünyadaki örneklere ve CHP'li belediye başkanlarına bakın. Hazineyi yağmaladığınız için bugün ilan edemediğiniz karantinanın suçlusunu arıyorsanız da aynaya bakın.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesine uygun yolcu taşıyor. Günlerce durup bu gün saldırmanızın nedeni, bir aydır dağıtamadığınız maskeleler için Tunç Soyer‘in modern ve yaratıcı bir çözüm bulması olmasın'"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.