Dolar 32,2593
%0.06
Euro 34,7381
%-0.1
Altın 2.409,690
%0.02
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuaförlere Başkan teşekkürü

Kuaförlere Başkan teşekkürü

Başkan Halil İbrahim Şenol, belediye ve Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği saç kesim etkinliğine destek veren gönüllü kadın-erkek kuaförlerini makamında ağırladı, teşekkür etti

  • Ege Postası
  • 08.10.2015 - 11:33
Gaziemir Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Okul Öncesi Saç Kesim Etkinliği’nde okula başlayacak öğrencilerin saç traşı ve bakımı yapıldı. Etkinliğe gönüllü olarak destek veren Orçin Kuaför, Salon HD, Elizan Kuaför ve Güzellik Salonu, Estremo Kuaför, Kuaför Mesut, Günay Kuaför, NA/SA Kuaför ve Klas Kuaför’ü Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol makamında ağırladı. Saç kesim etkinliklerinde her gün yüzlerce kız-erkek öğrencinin saç kesimi ve bakımını yapan kuaförlere Başkan Şenol teşekkür belgesi ve nazar boncuğu verdi.
 
Sosyal projeler çok önemli
Kent Konseyi Başkanı Savaş Kapucu ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuray Karasoy Öztürkoğlu’na da teşekkür eden Başkan Halil İbrahim Şenol, “Bu kentte yaşayan herkes kentin yönetimine ortak olmalı, gelişime katkı koymalıdır. Sosyal projeler bizim için çok önemli. Siz kuaförlerimiz bu sosyal projeye destek vererek, elinizi taşın altına koyarak çok önemli bir işe imza attınız. Emeğiniz ve özveriniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.