Dolar 32,5547
%0.21
Euro 34,9466
%-0.07
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
EGE-ZAV yönetimi Başkan Selvitopu'nu ziyaret etti

EGE-ZAV yönetimi Başkan Selvitopu'nu ziyaret etti

Ege Belediye Zabıtları Vakfı (EGE-ZAV) Başkanı Mustafa Can ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhitin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürü ve aynı zamanda EGE-ZAV üyesi Hikmet Aydın'ın da katıldığı ziyarette, zabıtaların görevi esnasında karşılaştığı zorluklar ve sorunlar ele alındı.

  • Ege Postası
  • 08.10.2015 - 09:28
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette EGE-ZAV Başkanı Mustafa Can, yönetim kurulunda yer alan birçok üyenin daha önce Konak Belediyesi'nde Başkan Selvitopu ile beraber çalışma fırsatı bulduğunu hatırlatarak, Selvitopu'nun sıcak, içten, güler yüzlü tavırları ve emeğe sahip çıkan anlayışla ile işçilerin, memurların gönlünde taht kurduğunu söyledi.Zabıtaya da göstermiş olduğu ilgi ve yakınlıktan dolayı Başkan Selvitopu'na teşekkür  eden Mustafa Can, Başkan'a çalışmalarında başarılar diledi.
Özveriyle çalışıyorsunuz
 Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise ziyaretten duyduğu
memnuniyeti dile getirdi ve zabıtaların en zor koşullarda bile büyük bir özveriyle çalıştığını vurguladı. Zabıtaların belediyelerin aynası olduğunun altını çizen Selvitopu, "Sizler sıcak-soğuk demeden çoğu zaman canınızı bile tehlikeye atarak görevinizi en iyi biçimde yapmaya çalışıyorsunuz. Fedakarca çalışmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi. Başkan Selvitopu ayrıca, EGE-ZAV yönetimine bundan sonraki çalışmalarında da başarı dileğinde bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.