Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'na esnaf desteği

Başkan Selvitopu'na esnaf desteği

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Bahçelievler Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Meclis üyeleri ve Bahçelievler Muhtarı Halil Sarıcan'ın da katıldığı ziyarette Başkan Selvitopu, esnafın sorunları, öneri ve taleplerini dinledi. Karabağlar Belediyesi'nin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirten esnaf ve mahalle sakinleri, özellikle bazı sokaklarda gerçekleştirilen yol çalışmaları ve temizlik işlerinden dolayı da Başkan Selvitopu'na ayrıca teşekkür ettiler.

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 11:55
İZMİR - Karabağlar Belediye Başkanı Muhitin Selvitopu'nun yerel seçim çalışmaları  sırasında söylediği "Sadece seçimden seçime ziyaret eden değil, mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında geçiren bir başkan olacağım" sözlerini hatırlatan mahalle sakinleri,  Başkan'ın sözüne sadık kalmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

KENTE OLUMLU YANSIYOR
Mahalle sakinleri, "Sayın Başkanımız göreve geldiği günden bu yana bizleri hiç yalnız bırakmadı. Belediyedeki çalışmalarının yanı sıra onu sürekli aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Halkın sorunlarına karşı duyarlılığı, halkla iletişimi oldukça güçlü.Bu da kentimizin yönetimine olumlu yansıyor. " diyerek Başkan Selvitopu'na destek verdiler.

ŞEFFAF ANLAYIŞLA YÖNETMEYE DEVAM
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da görev süresince bu tür ziyaretlere devam edeceğini belirterek,  480 bin nüfuslu Karabağlar'da açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışıyla hizmet üretmeye devam edeceklerini, bu ziyaret programlarının da bu anlayışın gereği olduğunu ifade etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.