Dolar 32,2733
%-0.2
Euro 34,8370
%0.08
Altın 2.412,570
%0.8
Bist-100 10.272,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden aşure etkinliği

Bornova Belediyesi’nden aşure etkinliği

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’da faaliyet gösteren Alevi Dernekleri temsilcileri ile Dramalılar Köşkü’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda biraraya geldi. Toplantıda Gökdere Mahallesi’nde geniş katılımlı olarak yapılacak Aşure Etkinliği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından Dramalılar Köşkü’nde bulunan Atatürk fotoğrafları sergisini gezen katılımcılar Dost Market’i de ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 08.10.2015 - 09:50
İZMİR - Kasım Ayı’nda Gökdere Mahallesi’nde yapılacak olan Aşure Etkinliğinin planlanmasında sivil toplum örgütleriyle birlikte ortak akıl ilkesiyle hareket etmek istediklerini belirten Başkan Olgun Atila, “Etkinlik planması ile birlikte, kentimizin sorunlarını da beraber tartışalım istedik” dedi.  Bornova Belediyesi’nin yerelde kalkınma hedeflerini anlatan Başkan Atila, “Biz tüm projelerimizde ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunun en büyük örneği ise Dost Market’tir. Hiç bir vatandaşımızı ayırmadan gerçek ihtiyaç sahibine ulaşarak, onları rencide etmeden hizmet vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.


 
‘Bornova Bizim Evimiz’  sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Olgun Atila, “ Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde,  evimizde hep kardeşçe, barış içinde yaşamak istiyoruz” dedi.
 
Alevi Dernekleri adına konuşan İsmail Doğan da, 1990’lardan bu yana derneklerin çalışmalarıyla Cem ve Kültür Evleri’nin yapılanmasının devam ettiğini belirterek, Türkiye ve Avrupa’da önemli yol aldıklarını söyledi. Doğan, “Pınarbaşı’nda başlatılan Cemevi çalışmaları bizi sevindiriyor. Ayrıca İzmir’de değişik yerlerde yapılan Cem ve Kültürevi çalışmaları için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve bizim için yaptığı çalışmalar ve güzellikler için de Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.